Dia Mundial del Medi Ambient

Última revisió 05-06-2019 09:28
05/06/2019

Per tal de posar de relleu la greu situació ambiental al món, l’any 1972 l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el dia 5 de juny com a Dia Mundial del Medi Ambient.

L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt organitza pel mes de juny diverses activitats relacionades amb el respecte i millora del nostre entorn:

  • Digues la teva, naturalment: Com en anys anteriors, l’alumnat de 5è de Primària de les escoles participen en un concurs de petites reflexions sobre medi ambient. Les millors frases seran seleccionades i retolades en els autobusos urbans.
  • Recull de llibres especialitzats a la Biblioteca Ca l’Oliveres
  • Fem dissabte al riu Tenes!: Campanya de recollida de brossa al riu Tenes, dins la campanya europea Let’s Clean Europe! Es farà el dissabte 8 de juny, de 9-13h, amb trobada al Pinar de la Riera. A l’acabar el servei municipal recollirà els residus i es portaran a la deixalleria municipal, on es farà la selecció de les fraccions. Cal portar calçat adequat, gorra i protector solar. En cas de pluja se suspendrà l’acte. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament: ajuntament@llicamunt.cat / 93 841 52 25.