Eleccions Generals del 10 de novembre

Última revisió 07-11-2019 10:26
07/11/2019

L’1 de novembre es va iniciar la campanya electoral per la repetició de les Eleccions a les Corts Generals de l’Estat, al Congrés dels Diputats i al Senat, que tindran lloc el diumenge 10 de novembre.

La votació s’iniciarà a les 9h i serà continua sense interrupció fins a les 20h.

Els col·legis electorals del nostre poble i els sectors de la població als quals correspon anar-hi a votar són els següents:

  • Pavelló de l’institut Lliçà (avinguda dels Països Catalans, 26-50; nucli urbà): Nucli urbà, barri Ballestà, barri Can Peret Manent, barri El Pla, barri La Cruïlla, barri Migdia, una part del barri La Serra, barri Santa Justa, Can  Farell, Can Franquesa, Can Merlès, Can Xicota, El Pinar, Les Oliveres, Pineda Feu i Raval d’en Xicota.
  • Gimnàs de l’escola Rosa Oriol i Anguera (carrer de Marina, 6-26; Ca l’Artigues; però, l’entrada al gimnàs és pel carrer de Matarranya): part del barri La Serra, Ca l’Artigues, Ca l’Esteper, Can Costa i Pineda del Vallès.
  • Casal de la Gent Gran de Palaudàries (carretera de Palaudàries, 88; Palaudalba): Can Lledó, Can Roure, Can Rovira, Can Salgot, Mas Bo, Palaudalba i Palaudàries.

Lliçà d’Amunt té un cens d’11.965 electors i 24 meses electorals: 8 al pavelló de l’institut Lliçà, 7 al gimnàs de l’escola Rosa Oriol i 9 al Casal de la Gent Gran de Palaudàries.

Eleccions Generals del 10 de novembre
Eleccions Generals del 10 de novembre