Inauguració de les obres dels carrers Bosc de la Riera i Pica d'Estats, a Can Xicota

Última revisió 11-02-2019 11:58
11/02/2019

Ahir diumenge es van inaugurar les obres de pavimentació dels trams dels carrers Bosc de la Riera i Pica d'Estats, al barri de Can Xicota.

Les obres, que es van iniciar el passat mes de setembre, han consistit en la pavimentació dels trams que presentaven una superfície de terra dels carrers Bosc de la Riera i Pica d'Estats del barri de Can Xicota. La superfície i la longitud totals de pavimentació ha estat de 3.560 metres quadrats i uns 610 metres lineals. A més, s'ha aprofitat l’obra per renovar la xarxa d'abastament d'aigua potable, que ha suposat la substitució de la canonada vella per una nova de polietilè d’alta resistència, també s'han substituït les vàlvules i els hidrants de bombers. Pel que fa a l'enllumenat, s’han instal·lat 30 fanals de llum LED, de baix consum i alt rendiment.

L’acte s’ha iniciat amb la intervenció de l’Alcalde, Ignasi Simón, que s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta obra que dota al barri de Can Xicota d'una via segura d'accés, tant per a vehicles com per a persones, ja que s'ha fet una vorera per als vianants amb fanals de llum LED. L'Alcalde ha manifestat que s'aniran instal·lant aquest tipus de lluminàries LED, de forma progressiva, a totes les zones del poble. Simón ha demanat disculpes al veïnat per les reiterades fuites i talls d'aigua que pateixen i ha explicat que amb l'actuació feta a la xarxa de subministrament s'espera reduir les incidències. Per finalitzar, l'Alcalde ha animat el veïnat a gaudir i fer ús d'aquest camí que connecta el barri amb el centre urbà, "prescindim del cotxe i agafem aquest camí de pas, perquè caminar fa salut".

Un cop finalitzat el parlament, l’Alcalde acompanyat del regidors Antonio Polo i Manel Busquets, van fer la tallada de la cinta inaugural. Seguidament, autoritats i veïns van fer una passejada pels nous carrers.

A la cloenda de l’acte institucional, l’Associació de Veïns de Can Xicota va preparar una botifarrada popular per a totes les persones assistents.