Lliçà d'Amunt celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Última revisió 19-09-2019 13:23
19/09/2019

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Amb el lema “Camina amb nosaltres", del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat que, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també vol garantir la mobilitat com a un dret transversal per a totes les persones.

Com en anys anteriors, l'Ajuntament participarà, juntament amb la resta d’ajuntaments de la Vall del Tenes i Parets dels Vallès, a la 9a edició de la Cursa de Transports, que tindrà lloc el dimarts 17 de setembre, amb l'objectiu de comparar el transport públic i el privat en termes de temps i costos, tant econòmics com mediambientals.

També es treballarà la mobilitat sostenible a les tres escoles del municipi amb el taller “Tens el teu bus”, que s’ofereix a través del Programa d’Activitats Educatives (PAE). Els objectius de l’activitat són augmentar la consciència de l’alumnat sobre els riscos mediambientals associats al model de mobilitat que tenim,  donar a conèixer formes de transport alternatives al vehicle privat i fomentar l’ús del transport urbà de la nostra població.

El Dia Europeu Sense Cotxes, que tindrà lloc el diumenge 22 de setembre, posarà el punt i final a la Setmana de la Mobilitat.

Com en anys anteriors, el Departament de Territori i Sostenibilitat torna a organitzar el concurs fotogràfic "ClicMob!" a través de la xarxa social Instagram. Les persones participants han de publicar fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2019

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2019
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2019