El Gimnàs amplia l'oferta amb classes virtuals en directe

Última revisió 28-05-2020 13:38
25/05/2020

Aquest servei s’afegeix als vídeos d’activitats que es pengen al Youtube i s’allargarà fins que el Gimnàs del Pavelló d'Esports pugui tornar a obrir.

A partir del proper dimecres 27 de maig, el gimnàs del Pavelló d’Esports amplia el servei ofert durant aquests dies de confinament amb vídeos penjats al canal de Youtube municipal i passa a oferir també sessions en directe a través de la plataforma Zoom.

Les activitats online en directe tindran lloc de dilluns a divendres, en diferents franges horràries: tres sessions al matí (9h, 10h i 11h) i tres sessions a la tarda (16.30h, 17.30h i 19.30h). Hi haurà varietat d’activitats i de diferents intensitats.

Cada diumenge es publicarà l’horari de la setmana següent amb els enllaços corresponents al web llam.cat/gimnasacasa, per poder connectar amb la sessió i amb informació sobre l’activitat, la sala virtual on es desenvoluparà, el monitor/a que impartirà la classe i el nivell d’intensitat i exigència física. Les activitats mantindran, sempre que sigui possible, el mateix horari cada setmana.

De tota manera, el servei portat a terme fins ara de vídeos al Youtube es mantindrà i se seguiran penjant sessions d’activitats per tal d’ampliar l’oferta i adaptar la pràctica de l’esport a les possibilitats i necessitats de la població.

Per altra banda, la regidoria d’Esports també oferirà un seguit de vídeos al col·lectiu de la gent gran, adaptats a les seves necessitats, que se’ls envia directament per WhatsApp per facilitar-los la visualització.

L’Ajuntament vol apropar l’esport a les llars i lluitar de forma directe contra el sedentarisme que pot generar la situació de confinament actual.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb la regidoria d’Esports a través correu electrònic esports@llicamunt.cat, del telèfon 93 860 70 25 (de dilluns a divendres de 8h a 20h) o a través del web i les xarxes socials municipals.

A Lliçà d’Amunt, l’Esport no s’atura!

Classe del gimnàs per vídeo-conferència
Classe del gimnàs per vídeo-conferència