LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt
|
 

Fira Tenes

1a Fira Tenes

El cap de setmana 4, 5 i 6 de maig, a l’Espai Municipal Can Malé (antigues instal·lacions de Biokit), teniu una cita amb Fira Tenes.

 

Fira Tenes pretén ser un esdeveniment social, econòmic i cultural de l’àmbit de Lliçà d’Amunt, però també dirigit a la població dels municipis que conformen la Vall del Tenes (Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells), de l’entorn immediat (Parets del Vallès, Caldes de Montbui, Palau-Solità i Plegamans, Canovelles, Granollers) i, en conjunt, de la comarca del Vallès Oriental.


Neix amb la inquietud de promoure el nostre entorn natural, agrícola, turístic, cultural, comercial i industrial, a més de donar especial èmfasi a la sostenibilitat, la producció ecològica i l’eficiència energètica.


A Fira Tenes, organitzada per l’Ajuntament, trobareu empresaris, productors i comerciants de la Vall del Tenes i rodalies, que podran establir nous contactes, ampliar la cartera de clients, presentar les seves darreres novetats i donar a conèixer els seus productes als visitants.


Es tracta d’una fira on hi haurà representats diferents sectors: agricultura i ramaderia, indústria, petit i mitjà comerç, alimentació, oci i turisme, i gastronomia.


També integrarà l’anomenada e-Fira, un mostra d’expositors relacionats amb les energies renovables i alternatives, amb activitats interactives que mostren com funcionen les noves tecnologies sostenibles.


L’Ajuntament també aprofitarà la fira per presentar el nou autobús híbrid que estrenarà la xarxa de transport urbà de Lliçà d’Amunt.


A més, la fira s’ha obert a les entitats locals perquè mostrin la riquesa del món associatiu de Lliçà d’Amunt.


L’horari de Fira Tenes serà el dissabte 5 de maig, de 10h a 20h, i el diumenge 6 de maig, de 10h a 14h.


Fira Tenes es desenvoluparà en el nou espai municipal de Can Malé, on l’Ajuntament té previst traslladar en els propers mesos la major part dels serveis municipals i on es desenvoluparan nous projectes formatius, empresarials, associatius i de lleure.


L’Espai Municipal de Can Malé està generant expectació des de fa mesos i es presentarà públicament durant el cap de setmana de la fira.


També hi haurà la presentació del Clúster de Cervesa Artesana Craft Beer, al qual l’Ajuntament ha cedit un espai a Can Malé, per un projecte que pretén aglutinar els interessos del sector emergent de fabricació de cervesa artesana a Catalunya, amb un creixement del 40% anual, en el qual Can Malé pot tenir un paper clau com a centre de producció obert a tot el territori de Catalunya.


A més, la fira anirà acompanyada d’activitats paral·leles. S’ha dissenyat una programació cultural i d’oci variada, on trobarem tallers i espectacles dirigits a públic familiar, concerts, exposicions, conferències i una oferta gastronòmica que anirà a càrrec del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i del sector de la cervesa artesana.


Durant els dies i l’horari de Fira Tenes, TLA posarà en servei un bus urbà que alternarà el recorregut de tres línies per poder acostar els lliçanencs al centre urbà i que puguin accedir al recinte firal.


Es preveu que FiraTenes sigui inaugurada i visitada per càrrecs de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, a banda dels representants locals i dels municipis de l’entorn immediat.


La programació detallada amb horaris la podreu consultar, properament, en aquest espai web habilitat per la fira.

Per altra banda, per al matí del divendres 4 de maig, en el mateix marc de l’Espai Municipal de Can Malé, l’Ajuntament ha organitzat una quarta jornada de bescanvi empresarial (networking), on, a més de potenciar i dinamitzar el teixit empresarial de Lliçà d’Amunt, es vol donar a conèixer el projecte cerveser artesanal que s’ha implantat al poble, que pot revertir a la resta del teixit empresarial del municipi, de la Vall del Tenes, de la comarca i de més enllà. Aquesta jornada de networking s’enfocarà sota un prisma d’economia col·laborativa a partir de la implantació del clúster de cervesa artesana a Lliçà d’Amunt, ja que els clústers són una altra dimensió de l’activitat productiva i, sobretot, de l’economia col·laborativa.

 

Podeu seguir totes les novetats de la fira a la xarxa amb l'etiqueta #FiraTenes.

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

HORARIS TLA

 

Durant els dies i l’horari de Fira Tenes, TLA posarà en servei un bus urbà que alternarà el recorregut de tres línies per poder acostar els lliçanencs al centre urbà i que puguin accedir al recinte firal.

 

Consultar horaris TLA

 

Tiquet

Ubicació

 

 

 


 

Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75