LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt
|
 

Festa Major 2016

Programa

 

 

 

Xarxes

 

 

#Lliçàdefesta 

 

L'Ajuntament, els dies previs i durant el transcurs de la Festa Major, publicarà tota la informació festiva a les xarxes socials municipals: Facebook, TwitterYoutube i Instagram a través de l'etiqueta #Lliçàdefesta.

 

* Les fotografies publicades per l'Ajuntament amb aquesta etiqueta a les xarxes socials municipals no formaran part del concurs de Fotos a la xarxa per Festa Major, només tindran finalitat divulgativa.

 

 

Facebook 3   Twitter   Youtube    Instagram   llac   Rss  

 

 

 

 

Consells i recomanacions

 

 

Altra informació d'interès

 

 

patrocinadors

 

Biokit 7    Mango 3  

 

Zedis Bosch

Figueras 2Transports pou 

 Cpm La caixa

Llovet Terra jardi      

Pedrerol   Esclat 2 

 

Concurs                                                                                                                            

Amb l'objectiu d'ajudar a promocionar la festa gran del nostre poble, l'Ajuntament organitza la 4a edició del concurs de fotos a les xarxes sobre la Festa Major. Mostra'ns com vius la Festa a través de les imatges!

 

Pot participar qualsevol persona major de 14 anys que faci una fotografia en alguns dels actes i/o escenaris de la Festa Major i la publiqui a l'aplicació Instagram amb l'etiqueta (hashtag) #Lliçàdefesta i un títol identificatiu. Les fotografies han de publicar-se durant els dies de la Festa Major del municipi, del 7 a l'11 de setembre.

 

Totes les fotos publicades amb l'etiqueta que segueixin els criteris establerts a les bases seran sotmeses a votació popular. S'escolliran les 3 fotografies amb major nombre de "m'agrada" (likes). La data màxima per a la votació popular serà el diumenge 18 de setembre.


Els Premis són:

 

  • Primer - dues entrades a Port Aventura
  • Segon - dues entrades al Parc d'Atraccions del Tibidabo
  • Tercer - dues entrades per al proper espectacle del Cicle Muda't.

 

El veredicte es farà públic el dilluns 19 de setembre al web municipal i a les xarxes socials municipals, Facebook i Twitter.

 

Consulta les Bases de participació.

 

 

 

Proces

L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, mitjançant la Regidoria de Cultura, ha iniciat un procés participatiu que té per objectiu millorar la Festa Major del nostre municipi.


Coincidint amb la Festa Major d’enguany, es posa en marxa la primera activitat del procés que consistirà en fer una escolta activa mitjançant l’ompliment d’una petita enquesta que trobareu en diferents actes de la Festa Major.

 
Participa, digues la teva i forma part d’un procés que farà brillar més la nostra festa!

 

 

Llicakiller

 

Aquesta Festa Major la Regidoria de Joventut ens proposa revolucionar Lliçà d'Amunt organitzant el Lliçà Killer, un gran joc basat en el tradicional joc de l’Assassí de la Pastanaga, que es durà a terme del dijous 8 fins al diumenge 11 de setembre. Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi!

 

 

 

 

Informacio

 

 

Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75