LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt
|
 

Festa Major 2017

 

 

 

 Avisos fm 3

 

 • Canvis d'última hora en la programació del diumenge 10 de setembre: Itaca Band ha comunicat que ha de suspendre la seva gira per qüestions internes, en el seu lloc actuarà un altre referent de l'escena festiva catalana, Strombers, presentant el seu nou disc "Tavernaris".
 • Fe d'errors: al programa de Festa Major hi ha un error en l’hora de finalització de les visites teatralitzades de dissabte, l’activitat finalitzarà a les 14 h, i no a les 20 h com posa al programa.
 • Fe d'errors: els horaris del bus nocturn impresos al programa de Festa Major tenen un error en els dies de la setmana, trobareu els correctes en el document adjunt, al web de Joventut i a les paredes del bus.

 

Xarxes

 
 

 

 Facebook 3   Twitter   Youtube    Instagram   llac   Rss  

 

L'Ajuntament, els dies previs i durant el transcurs de la Festa Major, publicarà tota la informació festiva a les xarxes socials municipals: Facebook, TwitterYoutube i Instagram a través de l'etiqueta #Lliçàdefesta.

 

* Les fotografies publicades per l'Ajuntament amb aquesta etiqueta a les xarxes socials municipals no formaran part del concurs de Fotos a la xarxa per Festa Major, només tindran finalitat divulgativa.

 

 

 

 

 

 

Concurs                                                                                                                            

Amb l'objectiu d'ajudar a promocionar la festa gran del nostre poble, l'Ajuntament organitza la 5a edició del concurs de fotos a les xarxes sobre la Festa Major. Mostra'ns com vius la Festa a través de les imatges!

 

Pot participar qualsevol persona major de 14 anys que faci una fotografia en alguns dels actes i/o escenaris de la Festa Major i la publiqui a l'aplicació Instagram amb l'etiqueta (hashtag) #Lliçàdefesta i un títol identificatiu. Les fotografies han de publicar-se durant els dies de la Festa Major del municipi, del 7 a l'11 de setembre.

 

Totes les fotos publicades amb l'etiqueta que segueixin els criteris establerts a les bases seran sotmeses a votació popular. S'escolliran les 3 fotografies amb major nombre de "m'agrada" (likes). La data màxima per a la votació popular serà el diumenge 17 de setembre.


Els Premis són:

 

 • Primer - dues entrades a Port Aventura
 • Segon - dues entrades al Parc d'Atraccions del Tibidabo
 • Tercer - dues entrades per al proper espectacle del Cicle Muda't.

 

El veredicte es farà públic el dilluns 18 de setembre al web municipal i a les xarxes socials municipals, Facebook i Twitter.

 

Consulta les Bases de participació.

 

 Llicakiller

 

Amb la Festa major de Lliçà d'Amunt 2017 arriba la segona edició del Lliçà Killer, la versió lliçanenca del joc de l'Assassí de la Pastanaga organitzat per la Regidoria de Joventut. Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi!

Informa-te'n

 

 

 Informacio

 

 • Els dies 31 d'agots i 1 de setembre es poden adquirir els tiquets per assistir a la trentena edició del Sopar de les Àvies, a l’OAC de l’Ajuntament, de 9h a 13h, al preu de 25 € per persona.
 • Canvi d'ubicació de la fira d'atraccions, el nou emplaçament serà el camp del costat de l’INS Lliçà.
 • Les persones que vulguin participar a la festa Holi Dolly poden passar per la Biblioteca Ca l'Oliveres a recollir una bosseta de colors gratuïta, del dilluns 4 al dimecres 6, de 18h a 19h. Es donarà una bosseta per persona fins exhaurir existències.
 • Horaris de la línia Bus Nit per Festa Major
 • Notes (Piscina municipal, L'embarraca't, Correfoc, etc.)
 • Recomanacions generals de la Festa Holi Dolly
 • Informació del Lliçà Killer
 • Campanya de donació de sang per la Festa Major el dimart 6, de 16.30h a 20.30h, a la sala d'actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres
Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75