LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt
|
 

Festa Major 2018

 

Programa de la Festa Major (PDF)

 

Avis fm

 

  • Amb motiu de la previsió meteorològica, el 32è Sopar de les Àvies se celebrarà a la pista coberta del Pavelló d'Esports.
  • Se suspèn l’Exhibició de patinatge artístic prevista per demà dissabte a la pista coberta del Pavelló d’Esports, ja que pel pronòstic de pluja els possibles canvis del programa tindran lloc en aquest espai.  Tots els canvis d’ubicació amb motiu del temps s’anunciaran, prèviament, a les xarxes socials municipals (Facebook i Twitter). El Club Patinatge Artístic Lliçà d’Amunt anunciarà, properament, la nova data per a l’exhibició. Preguem disculpin les molèsties.

 

 

Xarxes 2

 
 

 

 Facebook 3   Twitter   Youtube    Instagram       

 

L'Ajuntament, els dies previs i durant el transcurs de la Festa Major, publicarà tota la informació festiva a les xarxes socials municipals: Facebook, TwitterYoutube i Instagram a través de l'etiqueta #Lliçàdefesta.

 

 

 

 

 

 

 

 Concurs 2
                                                                                                                        

Amb l'objectiu d'ajudar a promocionar la festa gran del nostre poble, l'Ajuntament organitza la 6a edició del concurs de fotos a les xarxes sobre la Festa Major. 

 

Pot participar qualsevol persona, major de 14 anys, que faci una fotografia de la Festa Major amb la temàtica proposada i la publiqui amb l’etiqueta #estimalafesta i un títol identificatiu a l’aplicació Instagram.

 

El termini per publicar les imatges serà del 6 a l’11 de setembre (ambdós inclosos). D’entre totes les fotografies publicades amb l’etiqueta #estimalafesta, que compleixin amb aquestes bases de participació, s’escolliran 4 fotografies per mitjà de la votació popular a través dels “m’agrada” (likes) d’Instagram. La data màxima per a la votació popular serà el diumenge 16 de setembre.

 

Premi:

 

Les 4 fotos més votades d'aquesta edició, que compleixin amb les bases, rebran 1 entrada doble per a l'espectacle Maremar de Dagoll Dagom.

 

Espectacle Maremar

 

El veredicte es farà públic el dilluns 17 de setembre al web municipal i a les xarxes socials municipals, Facebook i Twitter.

 

Consulta les Bases de participació.

    

 

Punt lila

 

“Només Sí és Sí” #alertallimac

 

Durant la Festa Major hi haurà un “Punt lila” per prevenir, sensibilitzar, detectar i atendre en tot allò relatiu a les violències sexuals. El “Punt lila” estarà situat a l’Embarraca’t sota una carpa blanca identificada amb l’eslògan “Només Sí és Sí, unes festes lliures d’agressions sexistes”, que estarà oberta en horari nocturn.


També s’ha creat un hashtag #alertallimac per a les xarxes socials.

 

Punt lila 2

 

 Informacio 2

 

 

 

Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75