LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Viu el Nadal més tradicional a Lliçà d'Amunt

23 de desembre de 2016


Per a les properes setmanes tenim un gran un ventall d'activitats que l'Ajuntament i les entitats locals han organitzat per les festes de Nadal 2016-2017, que van del 10 de desembre al 5 de gener; es tracta d'una programació tradicional, de veritable esperit nadalenc.

 

Entre les activitats que es faran aquest desembre destaquen la Fira de Nadal i Entitats i les activitats complementàries que s'hi organitzen com el Tió més divertit i solidari del món, la Fira de l'Escudella i el III Mercat de segona mà, i els concerts de l'Escola de Música de la Vall del Tenes.

Fira de Nadal

La XVII edició de la Fira de Nadal i Entitats tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de desembre al llarg dels carrers de l'Aliança i Folch i Torres, el dissabte, de 10h a 14h i de 16h a 21 h, i el diumenge, de 10h a 14h. Amb la Fira de Nadal i Entitats, dins d'un marc cultural relacionat amb aquestes festes, es dóna a conèixer el teixit comercial del nostre municipi i es promou el consum dels productes artesans i de qualitat que s'hi elaboren. També és un bon escenari per conèixer d'a prop el teixit associatiu del nostre poble.


Per completar la fira, tant l'Ajuntament com algunes entitats locals, han organitzat algunes activitats: El dissabte, a les 18h, al carrer de l'Aliança, s'oferirà xocolata desfeta amb melindros, per agafar forces per picar ben fort el Tió més divertit i solidari del món, que s'organitza conjuntament amb la Comissió de Festes i que enguany tampoc faltarà a la cita.


Aquesta mateixa entitat, el diumenge 11 de desembre a les 13h al carrer de l'Aliança, farà el sorteig de dues paneres de Nadal. Els números per al sorteig es podran adquirir a la parada que la Comissió de Festes tindrà a la Fira de Nadal i Entitats, on hi haurà exposades les dues paneres de Nadal que inclouen productes de gran qualitat. Podeu trobar la llista de productes de les paneres i els establiments col·laboradors al Facebook i al blog de la Comissió de Festes. Els ingressos de la venda de números es destinaran a La Marató de TV3 d’enguany.


Aquest mateix diumenge, a les 12.30h, en els carrers de l'Aliança i Folch i Torres, la Coral l'Aliança oferirà una cantada de nadales.


I, uns metres més enllà, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc la Fira de l'Escudella, organitzada per l'entitat Càritas Parroquial i la Parròquia de Sant Julià, i el III Mercat de segona mà, organitzat per l'Ajuntament.

El Tió més divertit i solidari del món

En el marc de la Fira de Nadal i Entitats, l'Ajuntament i la Comissió de Festes conviden els nens i nenes a fer cagar el Tió més divertit i solidari del món. Veniu i gaudiu d’aquesta tradició catalana, el dissabte 10 de desembre a les 18.30h al carrer de l'Aliança. Com que volen que el tió no es quedi amb gana, demanen a tots els nens i nenes que el vinguin a fer cagar que portin algun aliment (oli, arròs, pasta, llet, etc.); tots els aliments que es recullin es donaran al Banc d’Aliments de Lliçà d’Amunt.


No oblideu les paraules màgiques: "Tió, tió, caga tió, avellanes i pinyons, si no cagues ben fort, et donaré un cop de bastó".

Fira de l'Escudella
També en el marc de la Fira de Nadal i Entitats i dins de la campanya "Nadal per a Tothom", l’entitat Càritas Parroquial, Lliçanenc de l’Any 201 6, i la Parròquia de Sant Julià portaran a terme la Fira de l’Escudella amb l’objectiu de recollir fons i oferir lots de Nadal a les famílies del municipi amb més dificultats econòmiques. El plat d’escudella de galets i pilota tindrà un preu simbòlic de 3€. A més, hi trobareu una caixa on dipositar productes nadalencs com ara torrons, neules, etc.


La Fira de l'Escudella tindrà lloc el diumenge 11 de desembre a la plaça de Catalunya; a les 7h ja començaran els preparatius per fer l'escudella.

III Mercat de segona mà Dins de les activitats complementàries de la Fira de Nadal i Entitats, l'Ajuntament també ha organitzat per al diumenge 11 de desembre, de 10h a 14h a la plaça de Catalunya, el III Mercat de segona mà. Més informació i inscripcions a mfs.mercatsegonama@gmail.com (AVÍS - el correu publicat al programa de Nadal i al butlletí Informa't de desembre NO és correcte).

Concerts de l'Escola de MúsicaL'Escola de Música de la Vall del Tenes ha organitzat una sèrie de concerts d'orquestres i combos a càrrec de l'alumnat, que tindran lloc el dissabte 17 de desembre a l'ateneu l'Aliança, a les 10h, les 11.30h i les 12.45h.

Parc Infantil i Juvenil de Nadal

Un any més, torna el Parc de Nadal, com sempre ple de sorpreses i d'espais pensats per a nens i nenes, i jovent.


Espai de jocs, tallers i inflables per als petits i jocs i activitats d'aventura per als joves, aquesta és l'oferta lúdica gratuïta de la propera edició del Parc Infantil i Juvenil de Nadal, que tindrà lloc del 28 al 30 de desembre, de 16h a 20h, al Pavelló d'Esports.

 

El programa de Nadal 2016-2017 també inclou la programació mensual que organitza la Biblioteca Ca l'Oliveres i l'espectacle infantil mensual que organitza l'ateneu L'Aliança, a més del Concert de Nadal que organitza la Coral l'Aliança a l'Església, el Quinto de Nadal que organitza el Grup d'Esplai a l'ateneu L'Aliança i la Festa de Cap d'Any a l'ateneu L'Aliança que organitza aquesta entitat local.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Programa Nadal 2016-17

  Programa Nadal 2016-17

 • Fira de Nadal i Entitats

  Fira de Nadal i Entitats

 • Fira de l'Escudella

  Fira de l'Escudella

 • Exterior del Tió

  Exterior del Tió

 • Parc Infantil i Juvenil de Nadal

  Parc Infantil i Juvenil de Nadal

 • #ViuelNadalaLliçà

  #ViuelNadalaLliçà

 • Servei bus Fires de Nadal

  Servei bus Fires de Nadal

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75