LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

La piscina municipal comença la temporada amb noves millores

12 de juny de 2017


El dijous 15 i el divendres 16 de juny, la piscina  municipal farà jornada de portes obertes per iniciar la temporada estiuenca i l’accés serà gratuït. L’Ajuntament ha dut a terme una sèrie de millores, que permetran obrir amb la cara renovada.

 

La millora més vistosa és la pavimentació de l’accés a la Piscina Municipal, d’uns 500 m2, a base de formigó imprès, que es va adjudicar per Junta de Govern Local a l’empresa Paviplanas per un import 11.500 €, més IVA. La Brigada d’Obres Municipal també ha modificat els tubs de drenatge del nou paviment imprès i la Brigada Elèctrica Municipal n’ha millorat l’enllumenat.

 

Per altra banda, l’empresa Anfer ha substituït les dues fulles de la porta d’accés i ha instal·lat una nova porta d’emergència, situada a l’extrem sud-est, que permetrà ampliar l’aforament de persones al recinte. 

 

També s’ha engrandit l’àmbit enjardinat, que de moment quedarà amb sauló compactat fins a poder plantar la gespa definitiva, tot això a càrrec de l’empresa Pedrerol.

 

En els vestuaris també hi ha hagut millores. La Brigada d’Obres ha col·locat sòcol a l’espai de recepció i passadissos, ha repassat la coberta i ha redireccionat el baixant de l’aigua de pluja; i l’empresa Aluminios Montornes ha instal·lat portes “vaiven” i mampares a l’entrada dels vestuaris per garantir més privacitat als usuaris. La Brigada d’Obres també ha pintat l’interior dels vestuaris, a més de repassar la pintura de l’exterior del bar.

 

En relació a les piscines, l’empresa Trimar piscines ha millorat la vorada de la piscina petita i ha substituït el material de cobriment de la canal longitudinal de la piscina gran.

 

La piscina municipal iniciarà l’activitat el proper dijous 15 de juny en horari de dilluns a diumenge, d’11 a 20 hores, durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre. La temporada de piscina s’allargarà tant com el temps ho permeti.

 

Amb motiu de la celebració de la Nit de l’Esport, el divendres 30 de juny la piscina romandrà tancada per feines de muntatge.  A més, els dies 1, 2 i 3 de setembre les persones usuàries compartiran l’ús de la piscina amb els pilots participants a les 24 Hores internacionals de resistència en ciclomotors.

 

Preus i abonaments

Per accedir a la Piscina Municipal, s'ha de comprar una entrada, i els preus varien en funció de l'edat de l'usuari. També existeix la possibiitat de comprar un abonament, amb el qual l'entrada surt més econòmica. Hi ha diferents tipus d'abonament: per a tota la temporada, per al mes de juny, per als mesos de juliol i agost, o per als caps de setmana i festius.


A més, els usuaris poden accedir a descomptes si són membres de família nombrosa o monoparental (un membre abonat, 25% de descompte, i dos o més membres abonats, 50% de descompte) o si pertanyen a una mateixa unitat familiar (dos o més membres abonats, 25% de descompte). Aquests descomptes no són acumulables i la condició s'ha de documentar.


Els abonaments s'hauran de formalitzar amb l'empresa consessionària del servei.

 

 


 1. Ajuntament
  Bon dia Josefina! Passem les peticions a la regidoria corresponent. Gràcies per la seva valoració i salutacions!
  07/07/2017 13:22:36
 2. josefina herandez l | 5
  Las mejoras están muy bien.
  Felicidades a la brigada!!
  Pero me gustaría encendieran las luces de los vestuarios,por las mañanas l pues nos duchamos a oscuras .gracias
  Ah!! hoy no hemos podido ducharnos pues estaban los de la brigada desatascando los lavabos ,por culpa de un pañal.
  Por favor!! ya esta bien, que es un servicio publico cuidémoslo entre todos.
  Esta persona que ha TIRADO EL PAÑAL, el pañal al lavabo a fastidiado a mas de 150 niños del casal.......,además de las personas que hacen aguayim.
  Podrían poner papeleras dentro de los lavabos para estos incivilizados? gracias
  05/07/2017 16:48:10
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Piscina municipal

  Piscina municipal

 • Nou paviment

  Nou paviment

 • Nou paviment

  Nou paviment

 • Noves portes

  Noves portes

 • Millores il·luminació

  Millores il·luminació

 • Millores vestuaris

  Millores vestuaris

 • Millores vestuaris

  Millores vestuaris

 • Millores vestuaris

  Millores vestuaris

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75