LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Comença la preinscripció al Programa de Formació i Inserció de Lliçà d’Amunt

19 de juny de 2017


El PFI d’auxiliar d’hoteleria per al curs 2017-2018,  ja és una realitat!

 

Aquest mes d’octubre comença el curs de PFI (Programa de Formació i Inserció) d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració per al curs 2017-2018, autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Aquest programa s’adreça a joves no ocupats que compleixin, com a mínim 16 anys d’edat i, com a màxim 21 anys a l’inici del programa, que hagin deixat l’Educació Secundària Obligatòria, sense obtenció del títol i que en el moment d’iniciar el programa no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

 

L’objectiu d’aquest curs té una triple finalitat: educativa, formativa i professionalitzadora. La vessant educativa i formativa es durà a terme als espais de l’Escola de Música La Vall del Tenes,  mentre que la part professionalitzadora es farà al Restaurant La Cruïlla-Portal Vell.

 

En aquest programa trobaràs assessorament i pla d’atenció individualitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i/o educativa, iniciació en una professió amb pràctiques en empresa, primer contacte amb el món laboral i l’ obtenció d’un certificat de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides.

 

I en acabar pots, treballar com auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració o bé, continuar la formació realitzant les provés d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà o accedir a un Centre de Formació d’Adults per treure’t el Graduat en Secundària.   

 

Per fer la preinscripció cal trucar prèviament al telèfon 93 860 72 20 de dilluns a divendres de 9 a 13h, durant els mesos de juliol i setembre.  L’oferta de places per al PFI és d’un màxim de 17 alumnes.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • PFI d’auxiliar d’hoteleria

    PFI d’auxiliar d’hoteleria

  • PFI d’auxiliar d’hoteleria

    PFI d’auxiliar d’hoteleria

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75