LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Desè aniversari de la Nit de l’Esport

19 de juny de 2017


En l’edició d’enguany, que coincideix amb el 10è aniversari, la Nit de l’Esport comptarà amb un canvi d’ubicació, a la Piscina Municipal, tot i mantenir el format de l’any passat.

 

El divendres 30 de juny tornarem a celebrar la festa dels esportistes de Lliçà d’Amunt, torna la Nit de l’Esport.


La Nit de l’Esport és una festa de reconeixement al sacrifici i a l’esforç que dia a dia realitzen les entitats i els esportistes locals.


La jornada començarà a les 20.30h amb el lliurament de premis pels mèrits aconseguits durant l’any 2016 i la temporada esportiva 2016-2017 i, posteriorment, l’acte esdevindrà social, amb un sopar a peu dret, que permetrà la interrelació de tot el teixit esportiu de Lliçà d’Amunt.


Els preus, com sempre, seran populars (10€) i els tiquets es podran comprar al Pavelló d’Esports i a l’OAC de l’Ajuntament abans del 23 de juny.


La regidoria d’Esports us anima a participar a la gran festa de l’esport lliçanenc i agraeix la col·laboració dels patrocinadors que, un any més, fan costat en l’organització d’aquest acte.


S’ha creat l’etiqueta #NitdelEsportLliçà per utilitzar a les xarxes socials en tot el referent a aquest esdeveniment i s’ha organitzat un concurs d’Instagram on les tres fotos de l’acte que tinguin més nombre de "M’agrada" seran premiades i els autors rebran abonaments d’1, 2 o 3 mesos per al gimnàs del Pavelló d’Esports.

Premis
PREMIS A ENTITATS ESPORTIVES I/O CLUBS D’ESPORTS COL·LECTIUS

 

 • Per ascens de categoria d’alguns dels equips que integren l’entitat i/o club (es donaran tants premis com ascensos s’hagin aconseguit).
 • Per la consecució de títols com a campions de la categoria corresponent (es donaran tants premis com títols aconseguits).


PREMIS A ENTITATS ESPORTIVES I/O CLUBS D’ESPORTS INDIVIDUALS

 

 • Per la consecució de títols com a campions de la modalitat de l’esport que practiquen (es donaran tants premis com persones hagin aconseguit títols).
 • Per la consecució d’algun rècord a la modalitat esportiva que practiquen (es donaran tants premis com persones hagin aconseguit rècords).


PREMIS ALS VALORS ESPORTIUS

 

 • Cada entitat i/ o club, independentment d’haver aconseguit cap títol o cap ascens, presentarà una candidatura pels Valors Esportius que representa la seva entitat.
 • Premi a l’entitat i/o club per desenvolupar una tasca formativa, esportiva i social en el municipi per esportistes en edat escolar.
 • Premi a l’entitat i/o club per la consolidació i difusió de Lliçà d’Amunt mitjançant la pràctica esportiva i pel desenvolupament de grans esdeveniments.
 • Premi a l’entitat i/o club per desenvolupar una tasca important en el foment de l’esport femení.
 • Premi a l’entitat i/o club per mantenir l’esperit esportiu en la pràctica del lleure.


PREMIS AL MÈRIT ESPORTIU

 

 • Premi a la Millor Esportista de l’any, que pretén significar a una esportista femenina per la seva trajectòria, tant per la temporada objecte dels premis com al llarg de la seva carrera esportiva.
 • Premi al Millor Esportista de l’any, que pretén significar a aquell esportista masculí per la seva trajectòria, tant per la temporada objecte dels premis com al llarg de la seva carrera esportiva.


PREMI ESPECIAL DE LA REGIDORIA D’ESPORT

 

 • Premi de reconeixement i distinció honorífica de la Regidoria d’Esports a la persona que per la seva trajectòria ha fet possible un desenvolupament de l’esport lliçanenc.

No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Nit de l'Esport de Lliçà d'Amunt

  Nit de l'Esport de Lliçà d'Amunt

 • Sandra Artigas i Joel Juárez, millors esportistes de la Nit de l'Esport 2016

  Sandra Artigas i Joel Juárez, millors esportistes de la Nit de l'Esport 2016

 • Nit de l'Esport 2016

  Nit de l'Esport 2016

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75