LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Lliçà d’Amunt posa en marxa un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

10 de juliol de 2017


Aquest matí s’ha posat en marxa un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics situat a l’aparcament del carrer de l’Aliança, al centre urbà.

 

Aquest nou punt funciona amb connectors tipus 2 o “Mennekes” i és totalment gratuït, el temps màxim de recàrrega és de dues hores.

 

La instal·lació d’aquesta infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics respon a una de les accions establertes al “Pacte d’Alcaldes contra el canvi climàtic”, al que està adherit l’ajuntament, que marca com a objectiu reduir un 20% les emissions de gasos amb efecte hivernacle per l’any 2020.

 

Aquesta infraestructura de recàrrega fomentarà la compra de vehicles elèctrics i híbrids entre la ciutadania. El vehicle elèctric contribueix a reduir el soroll i les emissions locals de NOx, PM10 i d’altres contaminants, millorant la qualitat de l’aire allà on circula el vehicle, amb els beneficis per a la salut que això comporta.

 

La Junta de Govern Local va aprovar, el passat 6 de març, l’adjudicació d’aquesta obra a l’empresa Evecta per un import de 10.653,22€.

 

Com iniciar la recàrrega?

En primer lloc, cal disposar d’un telèfon intel·ligent o smartphone amb lector de codis QR. Per iniciar la recàrrega el primer pas és escanejar el codi QR d’una de les dues tapes dels connectors i introduir l'usuari i la contrasenya, el connector seleccionat s’activarà i s’iniciarà la recàrrega.

 

En cas que la persona usuària no estigui donada d’alta en el servei es pot fer a través del mateix codi QR a l’opció "registra't" i omplint el formulari. Un cop efectuada l’alta del servei, la persona usuària rebrà les dades d’accés per correu electrònic (usuari i contrasenya) i es podrà iniciar el procediment de recàrrega.

 

Tot aquest procés està explicat en l’apartat d’instruccions del punt de recàrrega.

 

Les dades de registre serveixen per a tots els punts de recàrrega gestionats per Estabanell Energia, que es poden consultar a través del web: https://www.e-mobilitat.cat/.

 

El telèfon d’incidències és el  900 250 260.

 

 


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Nou punt de recàrrega

  Nou punt de recàrrega

 • Codis QR dels connectors

  Codis QR dels connectors

 • Nou punt de recàrrega

  Nou punt de recàrrega

 • Nou punt de recàrrega

  Nou punt de recàrrega

 • Nou punt de recàrrega

  Nou punt de recàrrega

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75