LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament posa en marxa el Servei de Primera Acollida

1 d'agost de 2017


Amb l’objectiu de seguir treballant per construir un municipi acollidor, des de finals de juliol, l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, disposa del Servei de Primera Acollida, el qual està finançat per la Generalitat de Catalunya i amb cofinançament del Fons Social Europeu.

 

Aquest Servei de Primera Acollida és un conjunt de recursos i accions que tenen com a finalitat promoure l’autonomia, la cohesió social i la integració, en igualtat d’oportunitats, de les persones nouvingudes, estrangeres i retornades, amb edat superior a l’establerta per a la finalització de l’escolaritat obligatòria i amb resolució administrativa d’empadronament en un municipi de Catalunya. 

 

A través d’una informació, acompanyament i formació, el Servei de Primera Acollida facilita i garanteix l’adquisició de competències lingüístiques, laborals i de coneixement de la societat i del marc jurídic. Aquestes competències es podran acreditar amb un certificat d’acollida, el qual té utilitat per procediments d’estrangeria i nacionalitat, per buscar feina i per fer valer la vostra experiència i coneixements.

 

Per a més informació sobre al Servei de Primera Acollida et pots dirigir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament o contactant amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental i preguntant per el/la Tècnic/a d’Acollida.

 

 

 


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Servei de primera acollida

  Servei de primera acollida

 • Consell Comarcal del Vallès Oriental

  Consell Comarcal del Vallès Oriental

 • Generalitat de Catalunya

  Generalitat de Catalunya

 • Fons Social Europeu

  Fons Social Europeu

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75