LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Bons propòsits per al 2018

10 de gener de 2018


Com cada any al mes de gener, la Biblioteca Ca l’Oliveres ofereix una xerrada i un taller pràctic emmarcats dins del cicle “Bons propòsits per a l’any que comença”.

 

Aquest inici de l’any 2018, el cicle “Bons propòsits per a l’any que comença” de la Biblioteca Ca l’Oliveres ens portarà una xerrada sobre Fengshui i un taller pràctic sobre gimnàstica facial, amb l’objectiu de millorar el nostre benestar.


Xerrada “Descobreix el Fengshui”Dijous 18 de gener a les 18:30h.
El Fengshui va més enllà de la decoració, és harmonitzar i sanar els espais que ens envolten per millorar el nostre benestar. El Fengshui és un antic art tradicional xinès, una filosofia de vida que parteix de l’harmonització dels espais. Estudia la relació entre aquests i les persones que els habiten per tal de millorar-ne la salut, les relacions amb els altres tant a casa com al lloc de treball, les oportunitats, l’equilibri i el benestar en general.


Marta Puig, formada en Fengshui tradicional a l’Escola de Fengshui Natural de Barcelona, ens oferirà aquesta xerrada. La Marta ens farà una pinzellada als conceptes bàsics que té el Fengshui per aconseguir el seu propòsit, així com les diferents escoles que utilitza per fer els estudis.
Taller pràctic “Vols conèixer què és la gimnàstica facial?”Dimecres 31 de gener de 18:30h a 20h.
Vine a treballar els músculs de la cara, cap i coll, i aprèn a incorporar-ho al teu dia a dia.Obtindràs un aspecte facial més rejovenit.


Alberto Gutiérrez, instructor de Fitness i entrenador personal, i professor de Pilates al Pavelló d’Esports del nostre municipi, és autor del llibre “Gimnasia y tonificación facial”, on explica aquest mètode natural i eficaç contra les arrugues i la flaccidesa facial.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Gimnàstica facial

    Gimnàstica facial

  • Imatge

    Imatge

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75