LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Projecte Bressol de contes

10 de gener de 2018


La Biblioteca Ca l’Oliveres i l’Equip d’Atenció Primària de la Vall del Tenes engeguen un projecte perquè els nadons tinguin contacte amb els contes des de ben petits.

 

Gràcies a la col·laboració entre la Biblioteca Ca l’Oliveres i l’Equip d’Atenció Primària de la Vall del Tenes neix el projecte Bressol de contes, que vol aconseguir que els nadons deLliçà d’Amunt tinguin contacte amb els contes des de ben petits i despertar així l’interès i el plaer per llegir a mesura que van creixent: fer de la lectura un company de viatge.


El projecte pretén que els pediatres puguin aconsellar visitar la biblioteca i prescriure la lectura de contes com a mitjà per proporcionar experiències als nostres infants i per a establir un vincle afectiu entre adult i infant.


A principis d’aquest any, des de les àrees de Pediatria i Llevadores dels Centres d’Atenció Primària de Lliçà d’Amunt s’informarà del projecte Bressol de Contes, amb l’objectiu d’involucrar a les famílies en l’activitat lectora posant a la seva disposició diferents recursos, materials i activitats.


Des de l’Àmbit de Salut es té cura per promocionar els hàbits saludables, perquè els infants tinguin un adequat desenvolupament afectiu i cognitiu, i des de la Biblioteca Ca l’Oliveres es dóna suport als Centres d’Atenció Primària posant a disposició els recursos de què es disposa perquè pugui ser possible.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Projecte Bressol de contes

    Projecte Bressol de contes

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75