LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Taller d’escriptura creativa per a joves

10 de gener de 2018


Per celebrar el 5è aniversari del Club de lectura jove “Deixa’m llegir!”, la Biblioteca Ca l’Oliveres ha programat diferents activitats que tindran lloc durant l’any.

 

Una de les activitats programades per commemorar el 5è aniversari del Club de lectura jove “Deixam llegir!” és un taller d’animació a la lectura i escriptura creativa, que porta per títol “Els sis barrets de colors” i que anirà a càrrec de Cos de Lletra. A partir de la tècnica dels sis barrets per pensar del psicòleg Edward de Bono, descobridor i divulgador del concepte “pensament lateral”, s’aproparà els nois i noies a la literatura amb materials textuals sorprenents, de diversos gèneres i autors, que descobriran a través de jocs participatius. Al llarg del taller, els participants es familiaritzen amb la biblioteca, en la mecànica del seu ús i enforteixen el vincle emocional amb l’espai i el seu contingut.


El taller es portarà a terme en dues sessions, el dijous 11 de gener a les 18h i el dissabte 13 de gener a les 11h.

 

A part del participants al club s’hi poden inscriure els i les joves que tinguin entre 12 i 17 anys i que els interessi l’escriptura creativa. Les places són limitades.

 


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • "Els sis barrets de colors"

    "Els sis barrets de colors"

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75