LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Èxit de la campanya solidària de recollida de joguines

12 de gener de 2018


El passat mes de desembre, la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament va engegar, per segon any, una campanya solidària de recollida de joguines amb l’objectiu que cap infant es quedés sense joguina la nit màgica de reis.

 

La campanya, que ha estat tot un èxit, ha recaptat joguines per repartir a 90 nens i nenes del municipi, l'any passat van ser 60.

 

Moltes de les joguines recollides han estat donades pels treballadors de l’empresa Biokit, que s’hi van sumar per segon any a la iniciativa organitzant una recollida interna; també cal agrair a l’Associació de veïns de Can Farell, que va organitzar una jornada solidària per aquesta finalitat; i a l’empresa Somgas SA que va fer una aportació de 300 euros. L’Ajuntament també agraeix  la col·laboració de totes les persones que a títol individual van fer la seva aportació, i a totes les persones voluntàries que han col·laborat amb la campanya d’enguany.

 

La recollida solidària es va dur a terme a l’Espai Creix, al recinte de Can Godanya, i han estat els joves usuaris d’aquest espai els encarregats de classificar per franges d’edat les joguines recaptades i embolicar-les per al repartiment. Aquests joves també van participar a la cavalcada fent de patges reials acompanyant a SM els Reis Mags d’orient en la seva visita al nostre poble.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • L'Espai Creix a la cavalcada de Reis

    L'Espai Creix a la cavalcada de Reis

  • Espai Creix

    Espai Creix

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75