LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Nous ajustos a la xarxa de Transports de Lliçà d’Amunt

12 de gener de 2018


El proper dilluns, 15 de gener, entraran en vigor noves modificacions del servei a les línies A1, A2 i A4 i es posa en marxa una nova línia circular, l’A42, que disposarà de 3 expedicions diàries.

 

Aquests modificacions, que milloraran el servei de transport, es concreten de la següent forma:

 

  • Les línies A1 i  A2: s’incorpora una nova parada a l’inici del carrer de Pau Claris, al centre urbà, per tal d’apropar als usuaris d’aquestes línies al nou centre comercial que l’empresa Esclat ha obert, recentment, a la nostra població.
  • La línia A4: que inicia el seu recorregut a la terminal “A”, davant de l’Ajuntament, modifica el seu recorregut i passarà a fer el recorregut de la línia A5, en aquest tram inicial, parant així a la marquesina que hi ha a la porta del nou centre comercial, i un cop aquí, la línia gira pel carrer de Pau Claris, fins arribar al carrer d’Anselm Clavé, on recupera la ruta que fa habitualment.
  • La línia A42: és una nova línia circular, que fa part del recorregut de l’A4 i part de l’A2, per tal d’incrementar l’oferta de places a les franges d’horari escolar; i possibilitar unes noves connexions directes entre els barris de Pineda Feu, Can Farell i Ca l’Artigues. En el recorregut pel barri de Can Farell, s’ha creat una nova parada al carrer del Llevant, per mantenir una cobertura similar a la de l’actual l’A4. En un principi aquesta línia disposarà de 3 expedicions diàries.

 

Aquestes  modificacions afecten a tres expedicions de la línia A4 en el seu recorregut de tornada, de Pineda Feu al centre urbà, a les 7.50h, 10.50h i 14.50h. Les parades afectades estan senyalitzades i amb propostes de servei alternatiu.

 

Els ajustos de la nova xarxa milloren l’oferta existent i ajudaran al creixement del servei de TLA, com ho ha fet aquest darrer 2017, en que s’ha assolit un nou rècord històric, superant els 220.000 passatgers transportats en un any, fet que ens torna a situar al capdavant dels municipis de fins a 20.000 habitants amb més volum de passatgers transportats de la Regió Metropolitana i el tercer de la comarca, darrere de Granollers i Mollet del Vallès.

 

 

 


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Nou servei TLA

    Nou servei TLA

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75