LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Festivitat de Sant Jordi

20 d'abril de 2018


L’activitat principal de la Festivitat de Sant Jordi serà, com cada any, la representació de l’obra de teatre itinerant “Catalunya, princesa meva”, que enguany torna a les ubicacions inicials.


L’activitat principal d’aquesta edició de la Festa de Sant Jordi serà, com en els darrers anys, la representació de Catalunya, princesa meva, l’obra de teatre al carrer sobre la llegenda de Sant Jordi, escrita per la lliçanenca Assumpta Regales i interpretada per entitats i persones del poble. La direcció ha anat a càrrec, com en els darrers quatre anys, de l’actriu i directora teatral Mònica Lucchetti.


Enguany, la representació, que arriba a la sisena edició, tindrà lloc el dissabte 21 d’abril, a partir de les 19h.


En aquest espectacle, diferents entitats locals s’enfronten al drac, elaborat pels nens i nenes de les escoles del poble sota la direcció de l’ateneu L’Aliança, en diferents escenaris, sonoritzats per la Banda de l’Escola de Música de la Vall del Tenes. Es tracta d’un espectacle itinerant, que enguany torna a les ubicacions inicials: des de la plaça de l’Església, passant pels carrers de Mossèn Blancafort, Sant Julià i Pompeu Fabra, i fins arribar a l’aparcament del carrer de l’Aliança, on tindran lloc les actuacions finals i la  cremada del drac.

 

A més, l’edició d’enguany inclou algunes novetats i sorpreses que només es podran desvelar assistint a la representació.


Les entitats que hi participen són: Ball de Gitanes, Colla de Gegants, Escola de Música, Colla del Ritme, Diables de Lliçà, Ateneu l’Aliança, Bandeltenes, Coral L’Aliança, Associació de Veïns de Can Xicota, el Club de Lectura de la Biblioteca Ca l’Oliveres i Tocats per la sardana.


La representació de Catalunya, princesa meva ja és esperada per la ciutadania i cada any compta amb més participació activa, d’actors i actrius, però també d’espectadors, tant del municipi com vinguts d’altres pobles veïns, atrets per la singularitat d’aquest acte.
Esperem que el temps sigui propici i poguem gaudir d’aquesta representació.


Per altra banda, la Biblioteca Ca l’Oliveres i l’Espai Jove El Galliner també han organitzat activitats relacionades amb Sant Jordi dins de la seva programació mensual.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Sant Jordi 2018

    Sant Jordi 2018

  • Sant Jordi 2017

    Sant Jordi 2017

  • Sant Jordi 2017

    Sant Jordi 2017

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75