LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Actuacions policials

6 de juliol de 2018


Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va detenir un home de nacionalitat italiana per un presumpte delicte de robatori amb força a domicili en grau de temptativa al barri de Mas Bo. La matinada del 29/05/2018, la Policia Local va rebre una trucada que alertava de la presència d’unes persones que havien estat vistes en actitud sospitosa. La trucada donava una descripció concreta dels sospitosos, els quals van ser localitzats per dues patrulles de la policia.


Les comprovacions practicades van determinar que no s’havia arribat a accedir efectivament a l’interior del domicili, tot i que duien material i eines per a fer-ho.


Per altra banda, la tarda del dia 30/05/2018, la Policia Local va detenir un home per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.


Els fets es van produir al vial de l’IES Lliçà, sobre les 18:45 hores, quan un agent fora de servei va detectar un grup nombrós de joves dels quals provenia una forta olor pròpia del consum de marihuana. Un cop els agents de servei van comprovar els indicis de consum, van escorcollar el vehicle d’un d’aquests joves i van localitzar diverses bossetes de substància enllestides pel seu comerç, així com diners que presumptament provenien d’algunes transaccions anteriors. A la mateixa intervenció, es va denunciar administrativament un altre jove, que va ser observat pels agents mentre consumia substàncies estupefaents els instants previs a la intervenció.


És important que recordeu:

 

  • Les dependències policials ofereixen servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.
  • Per a urgències, truqueu al telèfon 938 607 080 o 112.
  • Podeu presentar denúncies per escrit a les dependències policials.
  • Presentar denúncia falsa està penat per les lleis.
  • La col·laboració ciutadana és imprescindible pel coneixement dels delictes i evitar-ne de posteriors.
  • En cas que sigueu objecte d’un delicte, memoritzeu totes les dades possibles, no toqueu res, aviseu la Policia i ateneu-ne les indicacions. En presentar una denúncia, porteu un document d’identificació personal i, si és possible, els que acreditin la propietat dels objectes sostrets.

No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Policia Local

    Policia Local

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75