LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Oberta la convocatòria d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis

9 de juliol de 2018


L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert una nova convocatòria de subvencions per realitzar obres de rehabilitació o millora en els edificis d’ús residencial. El termini de presentació finalitza el 31 de juliol.

 

Poden acollir-se a aquesta convocatòria les comunitats, juntes de propietaris o propietaris únics d'edificis plurifamiliars amb un mínim del 70% de la seva superfície construïda destinada a habitatge, i amb un mínim d’un 50% dels seus habitatges destinats a domicili habitual i permanent. Com a novetat d’enguany, també poden optar als ajuts els habitatges unifamiliars.

 

Les actuacions subvencionables comprenen aquelles obres en matèria de conservació, millora de l’eficiència i la sostenibilitat i/o en matèria de seguretat d’utilització i accessibilitat.

 

Per a les actuacions de conservació, cal que els edificis hagin estat construïts abans de l’any 1996, mentre que per a les actuacions de millora de l’eficiència i sostenibilitat cal que hagin estat finalitzats abans de l’any 2007. En el cas de les actuacions de millora en seguretat d’utilització i accessibilitat, no s’estableix data d’antiguitat de l’edifici.

 

El pressupost subvencionable varia en funció de les actuacions previstes i pot arribar a un màxim de 14.000 €/habitatge si es combinen diverses actuacions.

 

Els edificis han de disposar, amb caràcter obligatori i previ a la sol·licitud, de l'informe d'avaluació de l'edifici (ITE) que definirà les actuacions mínimes requerides i del certificat d’eficiència energètica (CEE). La resta de la documentació a presentar queda especificada a la resolució de la convocatòria. 

 

Les sol·licituds es poden tramitar fins al 31 de juliol a través del Punt d’Informació d’Habitatge Municipal:

 

  • Adreça: primer pis del número 8 del carrer de Rafael Casanova.
  • Horari d’atenció: els dilluns de 10h a 14h i de 16h a 19h.
  • Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 860 72 20 .

No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Punt d’Informació d’Habitatge

    Punt d’Informació d’Habitatge

  • Punt d’Informació d’Habitatge

    Punt d’Informació d’Habitatge

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75