LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Xerrada "Els canvis a l’adolescència"

2 de novembre de 2018


Aquest curs escolar 2018-2019 continua el Programa de Formació i Suport a les Famílies (PAF) per tal d’oferir un cicle de xerrades per a mares i pares que abordin els temes que preocupen sobre l’educació dels fills i filles.


Aquestes xerrades representen un espai de vivència, reflexió i consulta, i es desenvolupen de manera activa per tal de fer reflexionar i participar als assistents.


La primera xerrada, que anirà a càrrec de la psicòloga Helena Galé, porta com a títol “Els canvis a l’adolescència” i tindrà lloc el proper dimecres 7 de novembre de 17h a 19h a la Biblioteca Ca l’Oliveres.


Aquesta xerrada va adreçada a famílies amb fills i filles adolescents que volen tenir elements per poder comprendre i acompanyar els seus fills en aquesta etapa.


Els continguts que es tractaran seran les etapes de l’adolescència, els canvis físics i emocionals, com ajudar els adolescents a afrontar l’angoixa que produeixen els canvis i estratègies per parlar de sexualitat amb els fills adolescents, entre d’altres.


L’objectiu d’aquest cicle de xerrades és dotar d’eines a les famílies en aquest camí de l’educació, entenent que fer de mare i de pare se’n pot aprendre. Per això, us posem a l’abast l’adreça electrònica de la regidoria d’Educació per tal que proposeu activitats, xerrades o formacions que siguin del vostre interès: educació@ llicamunt.cat.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Cartell de la xerrada

    Cartell de la xerrada

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75