LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Viu el Nadal a Lliçà d’Amunt

3 de desembre de 2018


L’Ajuntament i les entitats locals han organitzat un ventall d'activitats per les festes de Nadal 2018-2019, que van de l’1 de desembre al 6 de gener; es tracta d’una programació tradicional d’esperit nadalenc, on destaca el retorn de la Fira de Nadal al barri de l’Aliança.

 

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre tindrà lloc la 19a edició de la Fira de Nadal, que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Aquesta fira tornarà a la ubicació de sempre, al barri de l’Aliança, però es farà dins de la zona d’aparcament del carrer de l’Aliança. L’horari serà el dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20.30h, i el diumenge de 10h a 14h.


Hi haurà parades de decoració, alimentació, roba, regals, productes de tradició nadalenca, etc., i algunes novetats.


Per completar la fira, l’Ajuntament convida a petits i grans a fer cagar el tió, el dissabte 15 de desembre, a partir de les 17.30h, al mateix aparcament del carrer de l’Aliança. I, per col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada al càncer, es donarà opció a les famílies d’introduir 1€ en una guardiola que hi haurà preparada amb aquesta finalitat.


Per aquest mateix dia, l’Ajuntament ha organitzat una xocolatada popular, a les 18h, també a l’aparcament del carrer de l’Aliança.


Al voltant de la Fira de Nadal, per al diumenge 16 de desembre, algunes entitats locals també han organitzat activitats: Dins de la campanya “Nadal per a tothom”, Càritas Parroquial i la Parròquia de Sant Julià, amb la col·laboració d’altres entitats locals, portarà a terme la Fira de l’Escudella, amb l’objectiu de recollir diners per poder oferir lots de Nadal a les famílies del poble amb dificultats econòmiques. Enguany tindrà lloc a l’aparcament del carrer de l’Aliança. La preparació de l’escudella començarà a les 7 del matí per poder estar a punt al migdia. Per un preu simbòlic de 3,50€ es podrà gaudir d’un plat d’escudella de galets i pilota. També hi haurà una caixa per fer donació de productes nadalencs (torrons, neules, etc.). I Càritas vendrà números per a la Loteria de Nadal i espelmes solidàries. També han organitzat una trobada esportiva solidària de dance fitness a les 10.30h.


Per altra banda, la Coral l’Aliança oferirà una cantada de Nadales, a les 11.30h, al mateix aparcament del carrer de l’Aliança. I, Tocats per la sardana ha organitzat una audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers, a les 12h, al mateix emplaçament, com a cloenda del taller de sardanes que ha portat a terme durant els diumenges dels mesos de novembre i desembre.


Aquest diumenge 16 de desembre també hi ha programat un espectacle infantil dins de la programació d’espectacles infantils que organitza l’ateneu l’Aliança amb la col·laboració de l’Ajuntament. I, l’Escola de Música de la Vall del Tenes oferirà un concert d’orquestres, combos i corals, que mostraran el treball realitzat aquest darrer trimestre; serà a les 17.30h, a l’ateneu l’Aliança.


Per al següent cap de setmana, l’Ajuntament ha organitzat un Ball de Nadal per a gent gran, el dissabte 22 de desembre, a les 18h, a l’ateneu l’Aliança. Es tracta d’un ball dedicat a tota la gent gran empadronada al municipi major de 65 anys. Es podrà recollir la invitació a l’OAC de l’Ajuntament a partir del 10 de desembre i fins exhaurir existències perquè l’aforament és limitat a la capacitat de la sala.


A més, la Coral l’Aliança oferirà un Concert de Nadal, el mateix dissabte, a les 20.30h, a l’Església de Sant Julià, juntament amb la Coral Les Veus de Valls i el Cor de la Vall.


Per al dia de Nadal, el dimarts 25 desembre, el Grup d’Esplai de Lliçà d’Amunt, amb la col·laboració de diversos establiments del municipi, ha preparat el tradicional Quinto de Nadal, a les 17h, a l’ateneu l’Aliança.


I, un any més, torna el Parc de Nadal, ple d’activitats per als més petits de la casa. A l’interior del Pavelló hi haurà tallers creatius, inflables, maquillatge, zona per a nadons, espais de jocs diversos i consoles, entre altres activitats. I a l’exterior del Pavelló hi haurà un circuit de karts a pedals, una pista de làser combat i inflables per als més grans. Aquesta serà l’oferta lúdica gratuïta de la propera edició del Parc Infantil de Nadal, que tindrà lloc del 28 al 30 de desembre, d’11h a 14h i de 16h a 20h, al Pavelló d’Esports.


Per donar la benvinguda a l’any 2019, després de les campanades, a les 00.30h, l’ateneu l’Aliança ha preparat una Revetlla de Cap d’Any a l’ateneu, i l’Ajuntament ha organitzat un Concert de Cap d’Any, per al dimarts 1 de gener, a les 20h, al Pavelló d’Esports, a càrrec de la Bandeltenes.


La programació del Nadal 2018-2019 també inclou les activitats mensuals que organitza la Biblioteca Ca l’Oliveres: l’exposició “Vida. Viure amb sorra” de Maria Soley; un taller sensorial de massatge sonor per a nadons dins de l’activitat Niu de paraules; jocs de taula en família; inauguració de l’exposició “Nadal per a tots” de l’Institut Lliçà; l’Storytime “The elf invention”; un taller creatiu de Nadal infantil; un taller de decoració de Nadal per a adults; un Laboratori de lectura dins de l’activitat Contes al vol; i una visita a les instal·lacions del Clúster Craf Beer situades a l’Espai Can Malé, dins de l’activitat De l’hort a la biblioteca.

 

Però, la programació d’aquestes festes no s’acaba aquí; el mes de gener continuarà amb el Campament Reial del Patge Xumet, cinema infantil, una sortida al teatre i l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt!

  Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt!

 • Fira de Nadal i Entitats 2017

  Fira de Nadal i Entitats 2017

 • El Tió més divertit i solidari

  El Tió més divertit i solidari

 • Fira de l'Escudella

  Fira de l'Escudella

 • Cantada de Nadales

  Cantada de Nadales

 • Ballada de sardanes

  Ballada de sardanes

 • Parc de Nadal

  Parc de Nadal

 • Xocolatada popular

  Xocolatada popular

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75