LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

La Nit de l’Esport, el reconeixement a una temporada esportiva d’èxit

3 de desembre de 2018


La 11a edició de la Nit de l’Esport tindrà lloc el divendres 14 de desembre al Pavelló d’Esports.

 

El divendres 14 de desembre se celebrarà l’edició d’enguany de la festa dels esportistes de Lliçà d’Amunt, la Nit de l’Esport. Fruit de vàries converses amb el teixit associatiu esportiu del poble, s’ha trobat adient ubicar aquest esdeveniment en una data a les acaballes de l’any. Normalment, els esports majoritaris disputen les temporades de setembre a juny; però, molts altres esports competeixen de forma anual i les temporades van de gener a desembre. Així doncs, per unificar les inquietuds i necessitats de tothom, s’ha decidit celebrar la gala anual de premis de l’esport local just abans d’acabar l’any.


La Nit de l’Esport és una festa de reconeixement al sacrifici i a l’esforç que dia a dia realitzen les entitats i els esportistes locals.


El format serà l’habitual, gala de lliurament de premis i “pica pica” a peu dret. La vetllada transcorrerà en un ambient distès i familiar.


Els esportistes premiats seran convidats i la resta de participants podran adquirir els tiquets a l’OAC de l’Ajuntament, a la Recepció del Pavelló d’Esports i al bar del camp de futbol fins a l’11 de desembre a un preu de 10€.

 

Enguany hi haurà novetats durant el lliurament de premis; s’ha buscat un format més lleuger i atractiu pels espectadors.


El jurat d’aquests premis, com en altres edicions, estarà format pels Tècnics/es d’Esports de la Vall del Tenes i un representant de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.


La regidoria d’Esports us anima a participar a la gran festa de l’esport lliçanenc i agraeix la col·laboració dels patrocinadors que, un any més, fan costat en l’organització d’aquest acte.


S’ha creat l’etiqueta #NitdelEsportLliçà per utilitzar a les xarxes socials en tot el referent a aquest esdeveniment.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • La Nit de l'Esport

    La Nit de l'Esport

  • Premiats de la Nit de l'Esport 2017

    Premiats de la Nit de l'Esport 2017

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75