Lliçà d'Amunt commemora el Dia Internacional de les Dones

Última revisió 14-03-2019 15:07
14/03/2019

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones,  la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt va organitzar diferents tallers i activitats.

El dimecres 6 de març, més d’una vintena de persones van participar en el Taller de risoteràpia. A través d’aquesta sessió es van treballar objectius com la cohesió, la igualtat, l’obertura i la unió a través de la força del riure i de la positivitat.

El divendres 8 de març, es va iniciar la jornada amb la "Caminada Sentida" a l’Ermita de Sant Baldiri, sota el lema “Caminem juntes cap a la igualtat”, que va comptar amb la participació d’una trentena de persones, i va estar conduïda per Ivanna Navarro.

Per la tarda, els actes de commemoració van continuar a la Biblioteca Ca l’Oliveres, que es va omplir de gom a gom. En primer lloc es van lliurar els premis del primer Certamen de Microrelats per la igualtat que van recaure en l’Eric Rodríguez Santoyo per la categoria de joves i en la Noelia Valero Dote per la categoria d’adults. Seguidament, es va fer la lectura del Manifest institucional amb motiu del 8  de març, i un cop finalitzada, va tenir lloc la presentació del llibre il·lustrat Machistadas de la lliçanenca Rocío Vidal. El punt i final a la jornada el va posar el recital de poesia musicada, “Dones al vent”, a càrrec de Xavier Marí i Alfons Bertran.

El dissabte, 9 demarç, va tenir lloc  la IV Bicicletada “Lliçà pedaleja per la igualtat”, en la que van participar una vintena de persones, i que va ser el colofó final de la programació amb motiu del Dia Internacional de les Dones.