El PFI a la Fira Guia't 2020 Virtual

Última revisió 18-05-2020 16:35
18/05/2020

La Fira Guia’t 2020 programada pels dies 31 de març i 1 i 2 d’abril es va ajornar per l’estat d’alarma sanitària i tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig, però en format virtual. Lliçà d’Amunt hi participarà mostrant l’oferta del PFI d’”Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració”.

El PFI és un programa de formació i inserció adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no han graduat en ESO, on els alumnes realitzen mòduls de formació bàsica i formació professional que els prepara tant per incorporar-se al món professional com per continuar amb els estudis de Grau Mitjà. El PFI d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració que es realitza a Lliçà d’Amunt té una durada d’un curs escolar (1000 hores) de les quals 180 hores es fan en restaurants de la zona. L’alumnat que obté el títol té un certificat de professionalització de nivell 1.

La Fira Guia’t d’enguany intentarà mantenir tot allò que es realitzava a la fira presencial, però de forma virtual: centres expositors, xerrades, taules d’experiències, orientacions personalitzades... Les incripcions a aquestes activitats s’han de fer prèviament online.

Els expositors han elaborat un vídeo explicant el centre, els estudis postobligatoris que hi imparteixen i allò que creuen interessant per compartir com la metodologia de treball, si hi ha convenis de pràctiques, FP dual, etc. Aquests vídeos es penjaran al web de Fira Guia't, juntament amb informació del centre (nom, telèfon i adreça de contacte) perquè els i les joves els pugin exposar preguntes. Els centres que no han pogut elaborar cap vídeo, hi tenen una imatge i la informació pertinent.

Anul·lada la jornada de portes obertes

El vídeo del PFI elaborat per la Fira Guia’t 2020 Virtual, l’Ajuntament el distribuirà per la web i les xarxes socials municipals, ja que la jornada de portes obertes tampoc es va poder dur a terme a causa de l’estat d’alarma sanitària.

Dates de preinscripció i matrícula

Les dates de preinscripció per al curs 2020-21 del PFI d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració seran del 25 de maig al 30 de juny i la matrícula del 6 al 17 de juliol. Es prioritzarà la matrícula de forma telemàtica i les entrevistes amb una plataforma online.

Fira Guia't 2020 Virtual
Fira Guia't 2020 Virtual