Inscripcions obertes per a la 5a jornada de bescanvi empresarial (networking)

Última revisió 09-04-2019 14:49
09/04/2019

El divendres 3 de maig, en el marc de Fira Tenes, l’Ajuntament organitza la cinquena jornada de bescanvi empresarial (networking) amb l’objectiu de dinamitzar el teixit empresarial de Lliçà d’Amunt i promoure negocis.  En aquesta ocasió, el networking se centrarà en “Productes de la terra-Tancant el cercle: empreses, explotacions i professionals”.

Amb aquesta aposta, l’Ajuntament vol enfortir la generació de negoci i projectes al voltant del producte de proximitat a través de la connexió entre productors locals, empreses i professionals per tal de tancar el cercle de la cadena de valor des dels productors locals fins a les empreses transformadores i distribuïdores.

Pel que fa als participants, els sectors objectiu són: agricultura; ramaderia; flor i planta; alimentació; hotels, restaurants i cafès;  serveis d’alt valor afegit; logística; Internet de les coses; exportació; i internacionalització.

La jornada trindrà el divendres 3 de maig, de 9:30h a 13:30h, dies abans de l’esdeveniment els participants rebran l’agenda de reunions, amb un mínim de 6 reunions de 15 minuts per optimitzar el temps invertit i poder crear sinèrgies amb possibilitats d’èxit.

Més informació i inscripcions a través del següent enllaç: http://gettingcontacts.com/ca/events/view/productesdelaterra2019

4a jornada de bescanvi empresarial (networking)
4a jornada de bescanvi empresarial (networking)

Enllaços