Preparant el 10è aniversari de la Biblioteca: "Retrateca, gent i llibres"

Última revisió 02-10-2019 12:04
02/10/2019

Amb motiu de la commemoració del 10è aniversari de la Biblioteca Ca l’Oliveres, la biblioteca i el fotògraf lliçanenc Màrius Gómez han creat el projecte “Retrateca, gent i llibres”, que es presentarà el setembre del 2020.

El projecte consisteix en deixar constància de l’efemèride amb una exposició fotogràfica de retrats i l’edició d’un llibre.

Les persones que visquin a Lliçà d’Amunt i siguin usuàries de la Biblioteca podran participar en el projecte a través d’un formulari d’inscripció que trobaran en paper a la biblioteca, o bé en línia al web municipal.

Entre tots els inscrits es seleccionaran, mitjançant un sorteig, 50 persones de diferents edats perquè escullin el llibre que més els agradi o que hagi estat important en la seva vida per alguna raó. Amb aquest llibre a les mans se’ls realitzarà un retrat en un espai de la biblioteca. Seguidament cada persona haurà de triar un paràgraf que li agradi especialment del seu llibre per tal que acompanyi el seu retrat, tant en l’exposició com en el llibre commemoratiu.

"Retrateca, gent i llibres"