Programa de formació i suport a les famílies 2019-2020

Última revisió 02-10-2019 11:21
02/10/2019

Després de l’inici del curs escolar, comencen també les xerrades del Programa de formació i suport a les famílies 2019-2020 que organitza la regidoria d’Educació.

El Programa de formació i suport a les famílies pretén oferir un cicle de xerrades per a famílies que representin un espai de vivència, reflexió i consulta, i que es desenvolupin de manera activa per tal de fer reflexionar i participar als assistents.

Per aquest curs s’han programat vuit xerrades on s’abordaran els temes que més preocupen sobre l’educació dels nostres fills i filles en diferents edats.

La primera xerrada, adreçada a famílies amb fills de 0 a 3 anys, serà sobre Alimentació infantil, concretament, sobre noves tendències i solucions ràpides per a una bona nutrició. En aquesta xerrada, a càrrec de CESMUT, una empresa de nutricionistes i dietistes, es proporcionarà a les famílies diverses idees creatives per ajudar-les a millorar l’alimentació dels seus fills sense haver de passar-se la tarda cuinant. Mitjançant propostes creatives i ràpides es farà una exposició molt dinàmica centrada amb les necessitats reals dels nens i nenes de 0 a 3 anys.

La xerrada tindrà lloc el dimecres 2 d’octubre, de 17.30h a 18.30h, a la Biblioteca Ca l’Oliveres.

Totes les xerrades del Programa de formació i suport a les famílies són gratuïtes i obertes a tota la població. S’ofereix servei d’acollida gratuït per infants de 3 a 12 anys, sempre que se sol·liciti prèviament a través del c/e llam.educació@
llicamunt.cat o el telèfon 93 860 72 20.