Voluntariat jove

La regidoria d’Acció Social, a través de l’Espai Creix, continuarà el proper juliol una segona edició del projecte anomenat “Voluntariat jove”, adreçat al jovent major de 16 anys del municipi interessat a iniciar-se en el voluntariat a nivell personal o professional. Aquest projecte els donarà la formació i l’acompanyament necessaris.

Per participar-hi cal omplir el formulari en línia i els organitzadors es posaran en contacte amb les persones interessades.

L’any passat hi van participar 10 joves, que van realitzar tasques de voluntariat als Casals d’estiu del municipi i a l’associació de voluntaris de Protecció Civil. Una experiència que van considerar molt gratificant

Més informació: de dimarts a dissabte, de 16h a 20h, a l’Espai Creix, situat al Parc de Can Godanya, o al telèfon 93 611 50 21.

 

 

 

NOTA LEGAL: Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització del projecte. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-06-2019 10:06