El Consell d'Infants fa propostes per millorar Lliçà d'Amunt

Última revisió 24-07-2019 15:25
24/07/2019

En la darrera sessió d’aquest curs escolar, el Consell d’Infants va fer lliurament d’una trentena de propostes a l’Alcalde.

El Consell d’Infants de Lliçà d’Amunt, format per nens i nenes de 5è i 6è de Primària de les escoles del municipi, va celebrar la darrera trobada del curs 2018-2019, el passat mes de maig. En aquesta sessió de cloenda, els consellers
i conselleres van poder trametre a l’Alcalde, Ignasi Simón, i al Regidor d’Educació, Fran Sánchez, les seves propostes, preocupacions, reflexions i conclusions en relació als encàrrecs treballats.

El Consell d’Infants va fer lliurament a l’Alcalde d’una trentena de propostes per millorar la vida dels nens i nenes del municipi, però també de tots els lliçanencs i lliçanenques.

Els suggeriments estan relacionats, principalment, amb el civisme, el medi ambient, els parcs infantils i l’oci infantil.

Els infants demanen que la ciutadania utilitzi correctament les escombraries, compleixi amb les normes de trànsit i reculli els excrements de gossos; que tots els parcs del municipi comptin amb elements per a que puguin jugar nens i nenes de totes les edats, fonts d’aigua i arbres que facin ombra; i que la fira d’atraccions de la Festa Major tingui més atraccions i varietat. L’Ajuntament ja s’ha posat a treballar per donar resposta a aquestes propostes que han elaborat els nens i nenes de les tres escoles del municipi.

D’altra banda, el Consell d’Infants ha començat a preparar la seva primera activitat com a Consell, una festa en format discoteca per a nens i nenes de 10 a 13 anys, que es durà a terme el mes de novembre.

El Consell d'Infants
El Consell d'Infants