Transparència

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Indicadors Segell de Transparència

 

Mapa Infoparticipa

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d’una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

 

L'edició del Segell Infoparticipa 2015 ha augmentat el nombre d’indicadors i són 52 els indicadors que el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona avaluen per mesurar el compliment amb les exigències de la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, que va entrar en vigor el passat 1 de gener.

 

Des de la posada en marxa del web de transparència, el juliol de 2015, l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha anat publicat moltes de les dades requerides legalment, però aquests primers mesos de l'any, la publicació activa d'informació municipal s’ha incrementat notablement, fet que ha donat com a resultat l’assoliment de 50 dels 52 indicadors establerts pel LPCCP.

 

Consulta el Mapa Infoparticipa

 

Dades de Lliçà d´Amunt

Dades de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt - 50 dels 52 indicadors establerts (96,15%) (Font: http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/)

 

Dades de la comarca del Vallès Oriental (39 ens avaluats)

Dades dels 39 ajuntaments de la comarca del Vallès Oriental: 6 ajuntaments assoleixen més del 75% dels indicadors marcats, i d'aquests només tres, entre ells Lliçà d'Amunt, sobrepassen el 95% dels indicadors requerits. (Font: http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/)

 

Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75