A l'agost continua el servei de recollida de residus voluminosos a domicili

Última revisió 30-07-2021 15:23
27/07/2021

Durant el mes d'agost es continua prestant el servei de recollida de  residus voluminosos a domicili.

El servei de recollida de  residus voluminosos a domicili és gratuït i només cal deixar les restes a la vorera de davant del domicili la nit anterior al dia concertat (màxim 2).

La petició del servei es fa a través del telèfon de l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament: 93 841 52 25.

Els materials objectes de recollida són mobles (sofàs, cadires, armaris desmuntats, etc.), electrodomèstics (neveres, rentadores, secadores, etc.), ferralla, fustes, matalassos, etc., fins a un màxim de 2 metres cúbics.

No es recullen restes vegetals, runes, fibrociment (uralita), que s'han de dur a la deixalleria, ni dipòsits que continguin restes de combustibles, que cal gestionar a través d'una empresa privada.

Recorda! Està prohibit deixar aquests residus al costat dels contenidors, ja que perjudiquen els veïns que viuen a l'entorn i dificulten el procés de recollida de contenidors.

Quan s'hagi de buidar una casa, per venda o lloguer, i la quantitat de restes voluminoses sigui molt important, no es pot utilitzar aquest servei, sinó que s'ha de contractar una recollida especial (consultar al mateix telèfon) o contractar un servei privat.

Servei de recollida de residus voluminosos a domicili
Servei de recollida de residus voluminosos a domicili