L'Ajuntament i l'Associació de comerciants signen el conveni de col·laboració anual

Última revisió 23-02-2024 10:04
23/02/2024

Ahir, l’Alcalde i el president de l'Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt van signar, un any més, el conveni de col·laboració, que té per objecte promoure el bon funcionament i la promoció dels comerços i serveis del municipi.

El conveni regula l’atorgament d’una subvenció econòmica de  3.500 euros, que es va aprovar a la Junta de Govern Local del passat dilluns, 19 de febrer, i la cessió d’una sala per a la celebració de les reunions de l’entitat.

L’import atorgat es destinarà a finançar campanyes, organitzades per l’associació o en col·laboració amb l’Ajuntament, adreçades al foment del comerç i serveis locals, a la captació de nous associats i a la col·laboració amb la campanya municipal de descomptes per al col·lectiu de la gent gran.

Programa Digiemprèn de la Diputació de Barcelona

Aquest mes de febrer, a iniciativa de l’Associació de Comerços i Serveis, l’Ajuntament s’ha adherit al programa Digiemprèn que impulsa la Diputació de Barcelona i que proporciona recursos online gratuïts, relacionats amb el màrqueting digital i el comerç electrònic.

Aquest programa s’adreça a persones que tinguin un negoci físic o professionals artesans que vulguin estar al dia sobre temes relacionats amb el comerç online o vulguin obrir un canal de venda per Internet.

Un cop l’Ajuntament s’ha adherit al programa, els negocis o serveis locals amb establiments físics i els artesans/anes del municipi poden accedir a l’oferta formativa, només cal inscriure’s a través del portal.

 

Moment de la signatura
Moment de la signatura