Per Reis, cap infant sense regal!

Última revisió 02-12-2020 13:13
02/12/2020

Torna la campanya solidària de recollida de joguines i d’apadrinar cartes de Reis.

La regidoria d’Acció social torna a proposar dues opcions per participar en la Campanya solidària “Per Reis, cap infant sense regal!”, una campanya que es va engegar fa cinc anys.

L’objectiu d’aquesta campanya és recaptar joguines per a diverses franges d’edat per repartir-les entre els nens i joves beneficiaris de Serveis Socials i que cap es quedi sense joguina la nit màgica de Reis.

Les persones que vulguin col·laborar-hi poden:

  • Portar joguines noves.
  • Apadrinar una carta de Reis.

El lliurament de joguines noves i regals de les cartes es pot fer del 7 a l’11 de desembre, de dilluns a divendres, de 16h a 20h, al Parc de Can Godanya.

La recollida de cartes es farà del 27 de novembre al 4 de desembre, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, i els dilluns també de 16h a 17h, a les dependències de la regidoria d’Acció social.

Us recordem en què consisteix l’opció d’apadrinar una carta de Reis. Els nens i joves beneficiaris de Serveis Socials escriuran una carta als Reis i les persones que vulguin fer realitat la seva petició podran recollir una d’aquestes cartes i comprar un regal concret per a una persona determinada.

Més informació, a la regidoria d’Acció Social.

Per Reis, cap infant sense regal!
Per Reis, cap infant sense regal!