Jornada de portes obertes a les escoles bressol

Última revisió 07-04-2021 15:37
07/04/2021

Les escoles bressol municipals Nova Espurna i Palaudàries obren les portes a les famílies dels futurs alumnes.

Quina serà la millor Escola Bressol? Moltes famílies us feu aquesta pregunta a l’hora de triar. És una pregunta molt difícil de contestar ja que cada família té unes necessitats, uns interessos, unes prioritats...

A les Escoles Bressols Municipals de Lliçà d’Amunt, l’infant és el protagonista de les seves pròpies vivències i descobertes, sempre acompanyat de la mà de l’adult que li fa de guia.

El nostre projecte, ple de valors i de respecte cap a l’infant, no se centra en el que fem, sinó en com ho fem, per tal que els infants es mostrin lliures i feliços en els nostres espais.

Tot l’equip de les escoles bressol municipals posa cor i ànima per tal que els vostres petits se sentin com a casa!

Prèviament a la presentació de sol·licituds de preinscripció, les escoles bressol municipals Nova Espurna i Palaudàries han organitzat una jornada de portes obertes per tal que les famílies puguin conèixer com són i què ofereixen.

La jornada, que tindrà lloc el dissabte 17 d’abril, serà presencial, però amb cita prèvia (s’ha de sol·licitar a cada centre escolar) i respectant totes les mesures de seguretat:

  • Escola Bressol Municipal Nova Espurna: Carrer de Llívia, 2; 93 841 53 31; espurnaeb@llicamunt.cat
  • Escola Bressol Municipal Palaudàries: Carrer del Segre, 63; 93 864 59 54; llam.palaudarieseb@llicamunt.cat

Període de preinscripció

La presentació de la sol·licitud de preinscripció s’ha de fer del 10 al 21 de maig, de forma presencial, al centre escollit com a primera opció. S’ha de demanar cita prèvia.

Jornada de portes obertes a les escoles bressol
Jornada de portes obertes a les escoles bressol