Actes commemoratius del 25 de novembre

Commemoració a Lliçà d’Amunt

DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE

  • 10 h a Can Godanya: MATINAL DE IOGA. Gratuït. Portar roba còmode, estoreta i manta. Inscripcions al telèfon 93 860 72 20.
  • 12 h davant de l’Ajuntament, es farà un MINUT DE SILENCI de rebuig i en senyal de dol per totes les víctimes de violència masclista i es penjarà el llaç lila, símbol de la lluita contra la violència de gènere a la façana de l’Ajuntament.
  • 17h a la Biblioteca Ca l’Oliveres: TALLER DE FANALETS. Adreçat a infants i persones adultes. A càrrec de l’Associació Amunt Dones.
  • 17.30h a la Biblioteca Ca l’Oliveres: CONCENTRACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA: lectura dels manifests amb la col·laboració d’infants i adolescents de l’Espai Can Godanya, l’Associació Amunt Dones i l’Assamblea Feminista de l’INS Hipàtia i el Club de lectura feminista del Punt Dona. I, música en directe amb “Paremos de contar” a càrrec d’Alana, membre de l’Assamblea Feminista de l’INS Hipàtia.
  • 18h a la Biblioteca Ca l’Oliveres: ESPECTACLE TEATRAL “INÈRCIA” I ESPAI DE DIÀLEG DESPRÉS. Què passaria si recordar el nostre passat tal com va succeir es tornés una necessitat vital per tal d’avançar? La Clara, la protagonista, lluita contra ella mateixa i contra els seus records. Amb l’ajuda d’un personatge tan desconegut per ella com per al públic, la Clara intentarà resoldre quin va ser el moment de la seva vida en què tot va canviar i la culpa es va instal·lar dins el seu cap.
  • A les 19.30 des de la biblioteca fins a l’Ajuntament: MARXA LILA. Organitzada per l’Associació Amunt Dones. Comptarà amb una comparsa de la Colla de Gegants i amb la colla de tambors del Ball de Diables La Sella.
  • Durant tota la tarda pels carrers de Lliçà d’Amunt: DINÀMICA DE CARRER AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE. Es vol oferir un espai de trobada, de diàleg i d’intercanvi amb els i les joves del municipi amb l’objectiu de reflexionar sobre l’impacte de la violència de gènere en la vida quotidiana, abordant diverses qüestions mitjançant el joc. Activitat itinerant gratuïta.

25/11/2022
Hora inici 10:00
93 860 71 16
Gratuït

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-11-2022 13:55