Formació en línia en Higiene i Seguretat Alimentària

La regidoria de Salut organitza una nova edició del Curs de formació en higiene alimentària, aquest cop serà en línia i incorporarà conceptes i bones pràctiques en relació al context  actual de crisi sanitària provocada per la COVID-19 i el risc que comporta en relació a la manipulació d’aliments.

La formació és gratuïta i està oberta a qualsevol persona que necessiti formar-se en aquest àmbit. El curs té una durada de quatre hores, distribuïdes en dues sessions, els dies 21 i 22 de juny de 16 a 18 hores. Les persones interessades en fer la formació s’han d’inscriure prèviament entre l'1 i el 15 de juny.

A l’acabar el curs, l’alumne coneixerà els perills de contaminació que té cada categoria d’aliments, amb especial atenció el nou perill que representa la COVID-19, com s’ha de manipular de manera higiènica, els principis bàsics de neteja i desinfecció i com conservar correctament els aliments. El curs inclou l’obtenció d’un certificat acreditatiu de la formació (equivalent a l’antic “Carnet de manipulador d’aliments”).

Informació del curs

  • Dies i horari: 21 i 22 de juny de 2021 de 16 a 18 h
  • Lloc: en línia per videoconferència a través de la plataforma Zoom.
  • Inscripcions: de l'1 al 15 de juny de 2021
  • Requeriments: ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet.

* Com a màxim s’acceptaran 3 inscripcions per entitat.

Procés d'inscripció

Les places són limitades a 30, i es donaran per ordre d’inscripció.

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA

21/06/2021
Hora inici 16:00
Fins el 22/06/2021
Plataforma Zoom
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-05-2021 14:07