Ajuts escolars per a material i sortides

Última revisió 13-05-2024 14:05
09/05/2024

El proper dilluns, 13 de maig, s'obre el període de sol·licitud dels Ajuts escolars per a material i sortides, que ofereix l'Ajuntament.

L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Acció social, ofereix a les famílies amb infants i joves (d’Infantil, Primària i Secundària obligatòria) empadronats a Lliçà d’Amunt i escolaritzats als centres educatius del poble amb necessitats econòmiques i/o socials,
la possibilitat d’obtenir un ajut d’àmbit escolar, concretament per a material i sortides obligatòries.

El període de sol·licituds és del 13 al 24 de maig, ambdós dies inclosos.

Les sol·licituds s’han de fer de forma telemàtica a través del web municipal, on hi ha habilitat un tràmit específic: Ajuts escolars municipals

Cal emplenar la sol·licitud i adjuntar la documentació obligatòria i complementària requerida a les bases de la convocatòria.

Per fer el tràmit electrònicament cal disposar d’un sistema d’identificació i signatura electrònica. Si no es té, es pot obtenir fàcilment a través de l’IdCAT Mòbil, que permet identificar-se i signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador.

Excepcionalment, en els casos que no es pugui disposar d’identificació digital o es tingui dificultats per accedir al portal telemàtic, es podrà trucar al telèfon 93 860 72 20 de la regidoria d’Acció social per demanar suport o bé per demanar cita prèvia per fer el tràmit.

Les persones amb cita prèvia s’hauran d’adreçar, en l’horari i data acordats, a la seu de la regidoria d’Acció Social situada al carrer de Rafael Casanova, 8, 1a planta.

Informació d'interès

Ajuts escolars per a material i sortides
Ajuts escolars per a material i sortides

Documents adjunts

Et pot interessar