Arriba la 3a Esquiada Jove

Última revisió 15-01-2020 13:24
15/01/2020

Després de l’èxit de les darreres edicions, les regidories d’Infància i Joventut, i Esports organitzen, per tercer cop, l’Esquiada Jove.

L’Esquiada Jove està adreçada al jovent de 14 a 30 anys, que podran esquiar o fer snow durant tot el dissabte 15 de febrer a l’estació d’esquí La Masella, per un preu molt econòmic, ja que la sortida té diferents preus subvencionats per l’Ajuntament:

  • Preu de 25€ per a joves empadronats/des a Lliçà d’Amunt. Inclou: transport en autocar, forfait i assegurança de pista. Els i les joves participants hauran de portar el seu propi material d’esquí o snow.
  • Preu de 30€ per a joves d’altres municipis. Inclou: transport en autocar, forfait i assegurança de pista. Els i les joves participants hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu de 46€ per a joves empadronats/des a Lliçà d’Amunt amb lloguer de material. Inclou: lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, forfait i assegurança de pista. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les joves participants recolliran en arribar a l’estació d’esquí.
  • Preu de 55€ per a joves d’altres municipis amb lloguer de material. Inclou: lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, forfait i assegurança de pista. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les joves participants recolliran en arribar a l’estació d’esquí.

L’autocar sortirà a les 6h del matí des de l’Espai Jove El Galliner (edifici de la Biblioteca Ca l’Oliveres) i farà parada als Centres Cívics de Ca l’Artigues i Palaudàries. La tornada serà al mateix lloc de sortida aproximadament a les 19h/19:30h.

Inscripcions

Les inscripcions tindran lloc del 13 de gener al 3 de febrer.

Les inscripcions s’han de fer a través del formulari en línia habilitat a la web www.espaijovegalliner.cat. El pagament del cost de l’activitat també s’haurà de fer en línia mitjançant el mateix formulari en el moment de la inscripció. En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat, es prega contactar amb la regidoria de Joventut de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner; per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat; trucant per telèfon al 93 860 70 01; o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37.

Per a més informació, també us podeu adreçar a l’Espai Jove El Galliner a través d’aquests mateixos canals.