Contractació de 10 persones a través de Plans d'ocupació

Última revisió 01-02-2021 18:13
01/02/2021

Aquestes persones s’encarregaran de la substitució de l’enllumenat públic actual a sistema Led en alguns barris i de reforçar la neteja de les escoles.

L'Ajuntament posa en marxa nous Plans locals d'ocupació, finançats íntegrament per l’Ajuntament, en el marc de l’Acord del Pla de Reconstrucció Social de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, signat el passat 25 de novembre, que té per objectiu pal·liar els efectes de la crisi econòmica provocada per la Covid-19.

Una de les línies d’ajut de l’Oficina Covid, posada en marxa com a resultat d’aquest acord, és la de promoure iniciatives per dinamitzar el mercat de treball, en aquest cas, a través de Plans d’ocupació destinats a promoure la contractació laboral de persones en situació d’atur de llarga durada, o bé aquelles persones que han perdut la feina a causa de la crisi sanitària.

Actualment, ja s’ha contractat a quatre persones com a personal de neteja d’edificis per incrementar, en la franja del migdia, la neteja necessària a les escoles a causa de la pandèmia. I ara es posa en marxa una nova convocatòria per a la contractació de sis persones que s’encarregaran de la col·locació de llums LED als barris de Can Salgot, Can Lledó, Mas Bo, Can Costa i Can Xicota.

Les bases de la convocatòria estableixen que les persones interessades podran presentar les sol·licituds, de forma presencial o telemàtica, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament fins el dimecres 17 de febrer.

Els perfils requerits a la convocatòria són els següents:

  • Tres Oficials 1ª Electricista de brigada elèctrica al 100% de la jornada per conveni (37,5h), amb un contracte d’obra i servei, per una durada prevista de 6 mesos.
  • Tres Oficials 2ª Electricista de brigada elèctrica al 100% de la jornada per conveni (37,5h), amb un contracte d’obra i servei, per una durada prevista de 6 mesos.

Plans d'ocupació municipals
Plans d'ocupació municipals

Documents adjunts