Contractació de 7 persones a través d'una nova convocatòria de Plans locals d'ocupació

Última revisió 13-10-2021 09:15
08/10/2021

L'Ajuntament posa en marxa una nova convocatòria de Plans locals d'ocupació, finançats íntegrament per l’Ajuntament, en el marc de les línies d’ajut de l’Oficina Covid.

Aquesta nou procés selectiu preveu la contractació de dos operaris/àries electricistes adscrits a la Brigada elèctrica municipal per donar continuïtat al projecte de col·locació de llums LED; i cinc auxiliars de neteja per reforçar el servei als equipaments municipals.

Aquests nous Plans locals d'ocupació pretenen dinamitzar el mercat de treball promovent la contractació laboral de persones en situació d’atur de llarga durada, o bé aquelles persones que han perdut la feina a causa de la crisi sanitària.

Les bases de la convocatòria estableixen que les persones interessades podran presentar les sol·licituds, de forma presencial o telemàtica, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament fins el dimecres 27 d'octubre.

Els perfils requerits a la convocatòria són els següents:

  • Dos operaris/àries electricistes adscrits a la Brigada elèctrica al 100% de la jornada, 37,5h setmanals, amb un contracte d’obra i servei, per una durada prevista de 6 mesos.
  • Cinc auxiliars de neteja d’edificis, quatre de les places al 100% de la jornada, 37,5h setmanals, i una d’elles amb  jornada parcial de 20h setmanals, amb un contracte d’obra i servei, per una durada prevista de 6 mesos.

Plans locals d'ocupació
Plans locals d'ocupació

Documents adjunts

Et pot interessar