Crida al comerç local per participar a la campanya d'ofertes a la gent gran

Última revisió 24-11-2023 09:15
09/11/2023

Les regidories de Promoció econòmica i Gent gran, amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt, estan preparant la campanya de descomptes per a la gent gran en el comerç local de l’any vinent. Per això, fan una crida a tots els comerços i serveis locals que vulguin adherir-se a aquesta campanya i estiguin disposats a oferir descomptes i ofertes a la gent gran del municipi.

La campanya d’enguany compta amb una vintena de comerços i serveis adherits, que s’espera puguin ampliar-se l’any vinent.

Els comerços i serveis locals interessats a adherir-se a aquesta campanya han d’omplir un formulari en línia abans del dijous 23 de novembre.

La gent gran del municipi, per beneficiar-se d’aquests descomptes i ofertes, han de  disposar del Carnet de la Gent Gran que tramita l’Ajuntament i que també dóna dret a participar a les activitats que l’administració local organitza als Casals de la gent gran, a beneficiar-se de preus econòmics en els serveis que s’ofereixen en aquests equipaments municipals i a activitats físiques gratuïtes i amb descomptes al Pavelló d’Esports i als Centres Cívics.

Carnet de la Gent Gran
Carnet de la Gent Gran