Crida als establiments per a la 5a edició de la Festa del Pintxo

Última revisió 22-05-2023 13:30
10/05/2023

L'Ajuntament fa una crida als establiments de restauració i alimentació del municipi per participar a la 5a edició de la Festa del Pintxo, que se celebrarà el divendres 30 de juny, de 19.30 a 01.00 h, al barri de La Sagrera.

Els establiments participants hauran d’elaborar una proposta gastronòmica en format pintxo a un preu comú de 2 euros i, el dia de la festa, cada participant tindrà una carpa on oferirà el seu pintxo.

Des d'avui dimecres, 10 de maig, i fins el dijous 25 de maig es podrà formalitzar la inscripció a través del formulari en línia, detallant la recepta del pintxo i afegint una fotografia del mateix amb fons blanc.

D'acord amb les bases de concurs, enguany, per la compra de 4 tiquets de pintxo o més, els clients obtindran una targeta per votar el seu pintxo preferit (vot únic), també podran facilitar les seves dades de contacte per entrar en el sorteig d’un val de 100€ per bescanviar en un o més dels establiments participants d’aquesta edició. El sorteig es farà en acabar la festa, extraient una targeta a l’atzar entre totes les dipositades a l’urna habilitada per a l'ocasió.

El pintxo guanyador serà el que hagi rebut més vots al finalitzar la Festa del Pintxo i l’establiment guanyador serà obsequiat amb un cap de setmana a qualsevol dels allotjaments del municipi, a escollir (cases rurals /habitatges d’ús turístic).

La gent que vingui a degustar pintxos podrà gaudir de música en directe amb un grup que, durant tres hores, oferirà un ampli repertori de música festiva.

L’Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt serà l'encarregada de gestionar la barra de venda de begudes

 

5a edició de la Festa del Pintxo
5a edició de la Festa del Pintxo