Exposició de poesia visual

Última revisió 16-04-2021 14:16
16/04/2021

La Biblioteca Ca l’Oliveres acull fins el 30 d’abril una exposició de poesia visual de l’artista lliçanenc Miquel A. Mercader.

L’artista lliçanenc Miquel A. Mercader va més enllà de la creació pictòrica, fotogràfica i de composició d’obres amb diferents materials reciclats i reutilitzats, també realitza poemes visuals, un conjunt d’imatges suggerents del seu entorn proper, plenes
d’intencionalitat.

La creació poèticovisual la nodreix de la realitat que l’envolta i, per això, les seves obres són un mirall que ofereix al lector tot un seguit d’imatges que té al cap, jugant constantment amb aquestes imatges i combinant-les amb paraules, creació espontània
que es traduirà en comunicació visual per a l’espectador.

Totes les poesies visuals i poemes objecte que exposa són fruit de la reflexió.

Aquest recull d’obres que presenta a la Biblioteca Ca l’Oliveres amb el títol “Fusió Metafòrica sense límits” ha estat preparat minuciosament fent possible veure aplegades algunes de les seves darreres obres.

Fer poesia visual és experimentar, és diferent a tot el que t’hagis imaginat, és un cert estil, una certa filosofia de vida… és transgressió artística, es tracta de posar en marxa l’enginy i el nostre potencial didàctic, sumat al joc de paraules i acompanyat de fotografies i/o imatges amb qualsevol suport, tècnica i forma, diu Mercader.

L’artista ens farà una presentació de l’exposició avui divendres 16 d’abril a les 18h.

www.miquelmercader.com
miquel.mercader@gmail.com