La ciclista Sara Gay i el triatleta Rafa Espinar, millors esportistes de la Nit de l'Esport 2019

Última revisió 16-12-2019 12:37
16/12/2019

Unes 500 persones han participat a la Nit de l’Esport, la festa de l’esport lliçanenc, que enguany celebrava la 12a  edició. La futbolista del Barça, Vicky Losada, va ser la convidada d’honor d’aquest any.

La Nit de l’Esport, la trobada en format festa on es reconeix l’esforç que realitzen dia a dia les entitats esportives i els esportistes del nostre municipi, s'ha tornat a celebrar avui divendres 13 de desembre en el Pavelló d’Esports. En aquesta edició, a més del reconeixement als èxits obtinguts durant la darrera temporada esportiva, s'ha reivindicat i promocionat l’esport femení. D’aquesta manera, abans dels parlaments, s'ha projectat un vídeo on es reflectia l’esport femení del municipi.

La benvinguda d’aquesta dotzena edició de la Nit de l’Esport ha anat a càrrec del regidor d’Esports, Fran Sánchez, que en el seu discurs ha fet referència a l’esport femení i ha dir que cal, des de l’administració i des del propi món de l’esport, potenciar i obrir les portes a totes les dones que practiquen les diferents modalitats esportives, “perquè volem un poble igualitari, amb els mateixos drets i deures, i amb les mateixes oportunitats”. El regidor d’Esports ha felicitat tots els clubs que tenen seccions femenines i tots els que estan treballant per aconseguir-ho, a més de totes les esportistes lliçanenques, a les quals ha animat per continuar demostrant la seva valia en el món de l’esport. Fran Sánchez també ha parlat dels eixos de treball que es volen potenciar des de la regidoria d’Esports els propers 4 anys: treure el màxim profit de les instal·lacions i actes esportius; ampliar l’espai esportiu i les classes dirigides; i donar el màxim suport a les entitats.

El presentador, Robert Gobern (actor i speaker), ha cridat a l’escenari a la persona convidada d’honor d’aquesta edició, una representant de l’esport femení, Vicky Losada, la centrecampista i capitana del primer equip del Barça femení de futbol. L’Alcalde, Ignasi Simón, i el regidor d’Esports, Fran Sánchez, han lliurat una placa institucional a la jugadora de futbol.

Després, s'ha donat pas al lliurament de premis a les entitats i als esportistes locals pels mèrits aconseguits durant l’any 2019. El punt culminant del lliurament de premis ha estat quan s'han desvetllat els noms del millor i la millor esportistes de Lliçà d’Amunt d’aquesta edició de la Nit de l’Esport. Els guardonats han estat la ciclista de BTT Sara Gay i el triatleta Rafa Espinar. Sara Gay no ha pogut ser present a la gala per motius esportius, ja que es troba concentrada a Alacant amb la selecció espanyola de ciclisme com a membre de l’equip d’alt rendiment i tecnificació.

Els sobres amb el nom del i la millor esportista de l’any han arribat a l’escenari en una moto conduïda pel pilot de motos Rubén Luengo, membre de l’equip guanyador de la darrera edició de les 24 Hores de Ciclomotors de la Vall del Tenes.

Un altre moment destacat ha estat el lliurament dels premis honorífics, que han recaigut en Team Luengo, el Club Esportiu Lliçà d’Amunt, el Grup 24 Hores i el Futbol Sala Vall del Tenes.

Finalitzat el lliurament de premis, ha estat el torn del parlament de l’Alcalde, Ignasi Simón, el qual, a més de felicitar tots els premiats i especialment el i la millor esportista, ha agrait la presència de la capitana de l’equip femení de futbol del Barça Viky Losada i ha donat les gràcies al jurat i als treballadors municipals implicats en l’organització i desenvolupament de l’event. També ha tingut paraules de reconeixement per tots els entrenadors de les entitats esportives locals per la seva dedicació i professionalitat, gràcies a les quals els nostres esportistes han aconseguit fites importants. 

Tot seguit, s'ha donat pas a un còctel a peu dret, que ha permès la interrrelació de tot el teixit esportiu de Lliçà d’Amunt.

La Nit de l’Esport, oberta a tota la població, ha comptat amb l’assistència d’unes 500 persones.

També s'ha creat l’etiqueta #NitdelEsportLliçà per utilitzar a les xarxes socials en tot el referent a aquest esdeveniment. Del 13 al 17 de desembre, les persones que comentin la publicació del concurs de La Nit de l'Esport a Instagram etiquetant amb qui practiquen o els agradaria practicar esport entraran en el sorteig d’un abonament de tres mesos gratuïts pel gimnàs del Pavelló d’esports.