L'Ajuntament cedeix el Centre cívic de Palaudàries per facilitar la vacunació contra la covid-19

Última revisió 07-04-2021 15:37
07/04/2021

Des d’aquesta setmana, l’Ajuntament cedeix el Centre cívic de Palaudàries per a la vacunació contra la covid-19 del col·lectiu de persones majors de 80 anys i dependents, programades des dels centres d’atenció primària.

Aquest espai s’ha posat a disposició de l'Àrea Bàsica de Salut de la Vall del Tenes per donar una cobertura addicional als CAP en la vacunació, amb Pfizer/BioNTech, de persones majors de 80 anys i amb grau de dependència. El CAP es posa en contacte amb les persones que han de rebre la vacuna, ja sigui mitjançant SMS o trucada telefònica i, per tant, cal esperar a rebre l’avís o la trucada i no trucar als centres.

Inicialment, es cedeix l’equipament municipal un dia a la setmana en horari de matí i tarda durant un període de 18 a 24 setmanes, en funció de l’evolució es podria ampliar a dos dies per setmana. El Centre Cívic Palaudàries ja es va cedir, el passat octubre, per a la campanya de vacunació contra la grip, amb l’objectiu de reduir les visites als centres d’atenció primària (CAP) i evitar la seva congestió, juntament amb el Centre Cívic Ca l’Artigues i la Biblioteca Ca l’Oliveres.

Cal remarcar que no es tracta d’un punt de vacunació massiva i que es una extensió de les vacunes que es programen des dels centres d’atenció primària per als col·lectius prioritaris.

D’altra banda, tal i com s’informa al web de Canal Salut, s’avança en la campanya de vacunació amb les persones d'entre 60 i 65 anys amb la vacuna d'Oxford/AstraZeneca. En les properes setmanes, les persones que formin part d’aquesta franja d’edat podran rebre un missatge de text (SMS) que redirigirà a una aplicació per poder reservar hora, dia i lloc per a la vacunació, també es pot demanar cita mitjançant el web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Al Vallès Oriental s’han habilitat tres espais per a la campanya de vacunació d’aquest col·lectiu:

  • CAP Corró d'Avall: Carrer de Tagament, 92. Les Franqueses del Vallès
  • CAP Plana Lledó: Avinguda Rivoli, 7. Mollet del Vallès
  • Teatre Auditori Llinars del Vallès: Ronda Sant Antoni, 19. Llinars del Vallès

Per a més informació us podeu adreçar al web de Canal Salut on trobareu un apartat dedicat a la Vacunació Covid-19 amb tota la informació disponible i les preguntes freqüents sobre la campanya.

Campanya de vacunació contra la covid-19
Campanya de vacunació contra la covid-19

Enllaços