L'Ajuntament i l'Associació de comerciants signen un conveni de col·laboració

Última revisió 13-11-2020 12:18
13/11/2020

Ahir al matí, l’Alcalde, en representació de l’Ajuntament, i el president de l'Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals de Lliçà d’Amunt van signar el conveni anual que té per objectiu col·laborar pel bon funcionament i la promoció del comerç local.

A través d’aquest  conveni, l’Ajuntament  cedeix una sala per a la celebració de les reunions de l’entitat i atorga una subvenció econòmica de 2.700 euros per dur a terme activitats adreçades al foment del comerç, la restauració, la promoció del productes de proximitat o altres activitats relacionades.

Després de  la signatura, el president de l’Associació  va ser l’encarregat de treure la butlleta guanyadora del sorteig de la Campanya de sostenibilitat i promoció del comerç local consistent en un cap de setmana a escollir a un allotjament del nostre municipi. La persona afortunada va ser l'Àngels Grau, dona de l'Alcalde, que va renunciar voluntàriament al premi i, per tant, ha passat a la segona butlleta extreta, propietat de Purificación Castro Martínez.

Aquesta campanya es va iniciar el mes de gener i es va reprendre un cop finalitzat el període de confinament, el mes de juny. La campanya, que tenia per objectius incentivar la reutilització de les bosses de compra i fomentar la compra en el comerç local, ha comptat amb més d’una trentena d’establiments participants i ha lliurat 500 bosses de cotó.

Sota el lema “Per Nadal, donem corda al comerç local”,  l’Ajuntament i l'Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals de Lliçà d’Amunt tornen a col·laborar amb la idea de promoure el comerç local i de proximitat de cara a les compres nadalenques.